ثبت نام در رشته انسانی

پایه دهم دبيرستان روشنگر

‎دبیرستان روشنگر منطقه ٢، در سال تحصیلی ١٤٠٠-١٣٩٩ در رشته علوم انسانی دانش آموز می پذیرد.

به یاری خداوند متعال اگر چه با توجه به محدودیت های پیش آمده در این روزها، با چالش هایی مواجه هستيم اما با انگیزه و توان پای عهدمان ایستاده ایم تا بتوانيم با كمك و همراهى تیم متخصص و زبده علوم انسانی روشنگر برای سال تحصیلی آینده، روزهای درخشانی را در اين رشته در کنار هم رقم بزنیم و موفقیت های پیشین را دوباره تکرار کنیم.

دغدغه اصلی ما جذب دانش آموزان علاقمند و مستعد، و پرورش آنها برای تبدیل شدن به نیروی متخصص و کارآمد علوم انسانی در بستری امن و سازگار با تربیت های اسلامی و اخلاقی است.

برای رسیدن به این هدف:

از کمک تسهیل گران متخصص در زیر شاخه های علوم انسانی بهره می بریم.

کارگاه ها و کارسوق هایی تکمیلی در حوزه های روانشناسی، ادیان، ادبیات، حقوق، جامعه شناسی، علوم اجتماعی و ... برای غنی سازی کتب درسی و اغناى روحیات دانش آموز علوم انسانی ترتیب مى بينيم.

درس ریاضی را که اغلب پاشنه آشیل رشته انسانی تلقی می شود با روش های نوین آموزش ریاضی به نقطه قوت این گروه تبدیل می کنیم.

مهارت های مباحثه، تفکر منطقی، سواد رسانه ای، خودمدیریتی، ارتباط موثر با دیگران، و مرجع شناسی را که از اقتضائات علوم انسانی است با تدوین برنامه های جامع، مطابق با دانش روز دنیا اما بومی سازی شده به طور گام گام بهبود می بخشیم.

با تقدیر از روحیه پرسشگری و آزاد اندیشی، سعی می کنیم با ارائه محتوای مناسب به تناقضات، تردیدها و ابهامات موجود در ذهن دانش آموزان پاسخ دهیم و دخترانمان را برای آینده ای روشن و پذیرفتن نقش های اساسی تر خانوادگی و اجتماعی آماده سازیم.

با دعوت از اساتید مجرب، دانش آموزان علاقمند به شرکت در المپیاد ادبی را برای این آزمون آماده می کنیم.

*در سال ١٣٩٥ يكى از افتخارآفرينان روشنگرى موفق به كسب مدال طلاى المپياد ادبى شد*

برای شركت در آزمون ورودی دبیرستان، پس از پیش ثبت نام در سایت مدرسه به آدرس
www.roshangar.sch.ir، كه تا روز ٩ ارديبهشت ٩٩ مهياست، مراحل زير براى شما درنظر گرفته شده است:

1. شرکت در آزمون آنلاين تستی
  2. مصاحبه حضورى و شركت در یک چالش و آزمون سمعی و بصری هیجان انگیز.

آزمون ما تنها یک آزمون ورودی نیست، بلکه یک کارگاه مهارت سنجی براى شماست.

این فرایند در یک بازه زمانی دو الی دو و نيم ساعته و با رعايت تمامى ضوابط فاصله گذارى اجتماعى انجام خواهد شد.

برای پذیرفته شدن در آزمون ورودی باید جمع امتیازات شما در تمامى این مراحل مطابق با حد نصاب مورد انتظار از دانش آموز علوم انسانی باشد.

منتظر دیدارتان هستيم

خواندن 854 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 04 ارديبهشت 1399 00:50