امکانات رفاهی

سالن غذاخوری و آشپزخانه
آشپزخانه ی مجتمع فرهنگی روشنگر
آشپزخانه ی مجتمع در فضايی مشترک بين مقاطع مختلف و با مساحتی بالغ بر 400 متر مربع به سرپرستی سرکار خانم رياضی و با همکاری 10 نفر پرسنل اداره می شود. در اداره ی آشپزخانه نکات زير در نظر گرفته می شود :
برنامه ی غذايی ماهيانه طبق نظر مشاور تغذيه طوری تنظيم می شود که مواد لازم برای دانش آموزان تأمين گردد. ارزش غذايی از نظر ميزان کالری, ويتامين ها و پروتئين مورد نياز محاسبه شده و در انتخاب غذاها بکار می رود.
اصول بهداشتی در شستن مواد اوليه و ظروف و در مراحل طبخ غذا تا حد امکان رعايت می شود. در مورد ظروف, پس از شستشو از گرم خانه برای ضدعفونی کردن آن ها استفاده می شود.
سعی بر اين است که تنوع غذايی در برنامه وجود داشته باشد و سلايق دانش آموزان نيز در برنامه لحاظ شود.
نوع غذاها و شيوه ی پخت آن ها نزديک به غذاهای خانگی می باشد.
غذا به مقدار مشخص در ظروف ريخته شده و غذای اضافی نيز در اختيار دانش آموزان می گيرد.
کيفيت و کميت و سرو غذا از طرف مسئولين هر مقطع کنترل می شود.
موازين شرعی و طهارت در تهيه ی غذاها رعايت می شود.
همه ی مواد اوليه تازه هستند و از مواد کنسرو شده هرگز استفاده نمی شود. گوشت و مرغ, روزانه و با بهترين کيفيت موجود در بازار خريداری می شوند و سبزيجات نيز حداکثر يک روز زودتر خريداری شده و پاک و شستشو می شوند.
هر 6 ماه يک بار تمامی کارکنان آشپزخانه از طرف مرکز بهداشت غرب تهران وابسته به وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی مورد معاينه قرار گرفته و کارت بهداشت 6 ماهه دريافت می کنند.
استخر
سالن ورزش و بدنسازی
وسایل بازی مخصوص دوره ی ابتدایی

خواندن 1195 دفعه آخرین ویرایش در یکشنبه, 15 دی 1398 13:35