>> جلسه مادران-متوسطه1

جلسه‌ی مادران- متوسطه‌1

در 26 شهریور و ششم و هفتم مهر ماه جلسه‌ی مادران متوسطه‌ی دوره‌ی اول برگزار شد. پس از قرائت قرآن و خوش‌آمدگویی؛ خانم مینو قرایی-مدیر متوسطه ی دوره‌ی اول- گفتگویی صمیمانه با مادران داشتند.

گفتند: فرزند شما منحصر به فرد است. فراموش نکنید سرعت رشد بچه‌ها با هم فرق دارد. ما و شما باید تفاوت‌های فردی را به رسمیت بشناسیم. مطمئن باشید فرزند شما به ارزش‌های اسلامی پای‌بند خواهد شد. برای انتخابگری و تصمیم گیری عرصه‌هایی را به فرزندتان دهید. ویژگی‌های مثبت او را متذکر شوید. در صورت آماده بودن، زمینه نهادینه کردن ارزش‌ها را در دستور کار خود قرار دهید. قابلیت‌های او را بسنجید. علایق وی را به رسمیت بشناسید و نشان دهید که علاقه شما به او بی قید و شرط است. فراموش نکنید مسئول اصلی کارهای فرزندتان خودش است نه شما. با تمام قوا در کنارش باشید و مهیای هر نوع همکاری.

سپس معلم راهنمای هر پایه صحبت‌هایی در زمینه‌ی اهمیت همکاری اولیا با مدرسه و مخصوصا با معلم راهنما، اهمیت امتحانات در پیشرفت دانش‌آموزان و این که خانواده بسترساز امر مطالعه در خانه هستند؛ بیان کردند و معلم راهنمای پایه‌ی نهم برای مادران این دوره مسیر گزینش و معرفی دانش آموزان به دبیرستان را برای مادران گفتند.

در پایان خانم فاطمه کلاهدوز –معاون اجرایی- موارد مهم در آیین نامه‌ی انضباطی را تاکید و مرور کرد.