>> کارگاه‌ آموزش مراقبت­های دوران بلوغ-متوسطه1

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

کارگاه‌ آموزش مراقبت­ های دوران بلوغ - خانم پروين داعی‌پور

مادران متوسطه1

راه تربیت راهی دشوار و پرمشقت است. امّا با آموختن و تلاش و صبر و استقامت می‌تواند به نتایج پربرکت بیانجامد. بی‌تردید آشنایی مادران با مباحث تربیتی به گونه‌ای عام و فراگیر و نیز پاره‌ای شناخت‌های تخصّصی که به کار تعلیم و تربیت خاص سنین نوجوانی می‌آید این مهم را تسهیل می‌نماید.

تا قبل از سن بلوغ بیشتر توجه خانواده، به سلامت جسمی و مراقبت از کودک در برابر بیماری‌های مختلف است. اما دوران بلوغ زمانی است که نوجوان از لحاظ روحی احتیاج به مراقبت‌های ویژه دارد.  چرا که دوران بلوغ دورانی مملو از بحران های روحی ـ روانی است که هر نوجوان ممکن است با آن روبرو شود و فرد در معرض تغییرات سریع و عمده ای از نظر روحی و جسمی قرار می گیرد

کارگاه آموزش مراقبت­ های دوران بلوغ که خانم پروين داعی‌پور در 8 جلسه آن را ارائه می‌کنند، جهت آشنایی و کسب مهارت بیشتر در مورد مسائل دوران نوجوانی برای مـادران تنظیم شده است.

انـتظار می‌رود در پایان این دوره مـادران، توانـایی و مهـارت‌های زیر را کـسب نمایند.

چگونگی رشد جنسی از کودکی تا نوجوانی

چگونگی آماده کردن نوجوان برای دوره‌ی بلوغ

نحوه‌ی پاسخ به سؤالات جنسی کودکان و نوجوانان

نحوه‌ی برخورد با مسائل خاص دوره‌ی نوجوانی

ایجاد احساس رضایت از خود

کنترل گرایش به هیجانات منفی و آسیب‌های اجتماعی

کلاس‌ها از روز سه‌شنبه 4 آبان 95 شروع می‌شود و حدّ نصاب هر کلاس  30 نفر است. و با توجه به محدودیت ظرفیت هر کلاس؛ اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

مادران محترم می‌توانند برای ثبت‌نام تا ­شنبه اول آبان  95، برگه‌ی پیوست به اطلاعیه را تکمیل نموده و جهت ثبت‌نام به همراه هزینه‌ی دوره (‌40 هزار تومان) به خانم نجمه بیده-معاون مالی و پشتیبانی-برسانند.

ما می‌دانیم که بسیاری از شما در زمینه‌های مختلف متخصص هستید، وقتتان کم است ولی دانشتان کم نیست. اما هر مادر در کنار مادران دیگر و با مدد تجربیات آن‌ها می‌تواند در پایان هر دوره کوله‌باری از تجربه با خود داشته باشد که در مسیر تربیت فرزند حتما به کار می‌آید.  محتوای این دوره‌ و روش اجرایی آن‌ با توجه به ضرورت و برای نیل به این مقصود انتخاب شده است، بنابراین انتظار می‌رود مادرانی که در سال‌های گذشته این کارگاه را نگذرانده‌اند، امسال در این دوره ثبت‌نام نمایند.

نماز جماعت هر روز در مدرسه برگزار می‌شود و مادرانی که تمایل دارند از ناهار مدرسه استفاده کنند، می‌توانند از غذای روز مدرسه سفارش دهند و به همین منظور با خانم بیده هماهنگ نمایند.