>> کارگاه انتقال ارزشها-متوسطه1

کارگاه‌ انتقال ارزش ها - خانم پروين داعی‌پور

مادران متوسطه1

راه تربیت راهی دشوار و پرمشقت است. امّا با آموختن و تلاش و صبر و استقامت می‌تواند به نتایج پربرکت بیانجامد. بی‌تردید آشنایی مادران با مباحث تربیتی به گونه‌ای عام و فراگیر و نیز پاره‌ای شناخت‌های تخصّصی که به کار تعلیم و تربیت خاص سنین نوجوانی می‌آید این مهم را تسهیل می‌نماید.

هر پدر و مادری ارزش‌ها را مهم می‌دارد و هنگامی که بحث آموزش ارزش‌ها به فرزندان مطرح می‌شود، دوست دارد حداکثر تلاش خود را بکند. ارزش‌ها، همان چیزهایی هستند که با آن‌ها زندگی می‌کنیم و شادی و موفقیت ما را تضمین می‌کنند. بهترین زمان پایه‌ریزی این ارزش‌ها، دوران کودکی و نوجوانی است. تعداد ارزش‌ها بسیار زیاد است و زمان کمی هم برای یاد دادنشان وجود دارد و خانواده تنها نهاد آموزش دهنده‌ی ارزش‌ها نیست. حال در این میانه پدر و مادر چگونه و با چه روشی باید دست به کار شوند؟

کارگاه انتقال ارزش‌ها که خانم پروين داعی‌پور در 8 جلسه آن را ارائه می‌کنند، فرصتی در اختیار مادران قرار می‌دهد تا با هم‌فکری و بهره گرفتن از تجارب یک‌دیگر و با هدایت مدرّس کارگاه، به موضوع مهم انتقال ارزش ­ها بپردازند.  از جمله مباحثی که مطرح خواهد شد، بازتعریف ارزش، شناخت ارزش ­های خانوادگی و تمرین راه­ های انتقال آن با محوریت حفظ معنویت در کانون خانواده می­باشد.

کلاس‌ها از روز سه‌شنبه 4 آبان 95 شروع می‌شود و حدّ نصاب هر کلاس  30 نفر است و با توجه به محدودیت ظرفیت هر کلاس است؛ اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

مادران محترم می‌توانند برای ثبت‌نام تا ­شنبه اول آبان  است 95 برگه‌ی پیوست به اطلاعیه را تکمیل نموده و جهت ثبت‌نام به همراه هزینه‌ی دوره (‌40هزارتومان) به خانم نجمه بیده-معاون مالی و پشتیبانی-برسانند.

ما می‌دانیم که بسیاری از شما در زمینه‌های مختلف متخصص هستید، وقتتان کم است ولی دانشتان کم نیست. اما هر مادر در کنار مادران دیگر و با مدد تجربیات آن‌ها می‌تواند در پایان هر دوره کوله‌باری از تجربه با خود داشته باشد که در مسیر تربیت فرزند حتما به کار می‌آید و محتوای این دوره‌ها و روش اجرایی آن‌ها با توجه به ضرورت و برای نیل به این مقصود انتخاب شده است، بنابراین انتظار می‌رود مادرانی که در سال‌های گذشته هرکدام از دوره‌های کارگاهی را نگذرانده‌اند، امسال در این دوره ثبت‌نام نمایند.

نماز جماعت هر روز در مدرسه برگزار می‌شود و مادرانی که تمایل دارند از ناهار مدرسه استفاده کنند، می توانند از غذای روز مدرسه سفارش دهند و به همین منظور با خانم بیده هماهنگ نمایند.