>> اردوی بیعت با شهدا-پایه‌ چهارم-متوسطه2

اردوی بیعت با شهدا-پایه‌ی چهارم-متوسطه2

بعد ازظهر روز چهارشنبه پس از پایان یک روز،  کلاس­ ها که به پایان رسید؛ دانش­ آموزان آماده شدند  و به همراه مربیان راهی بهشت زهرا سلام‌الله‌علیها شدند.

برای مسیر نشریه­ ی کوچکی تدارک دیده شده بود که بین بچه‌ها توزیع شد. در نزدیکی یادبود شهدای 72 تن از اتوبوس پیاده شدند. گل‌های سرخی در دست دانش­ آموزان بود که به شهدا تقدیم شد. به سمت مزار سرداران شهید حرکت کردند. آقای علی­ دادی  از رزمندگان دوران دفاع مقدس و راویان بزرگوار آن دوران طبق برنامه به جمع اردو پیوست و در مورد مقام و فضیلت شهید و شهادت، سبک زندگی، ویژگی‌ها، سلوک اخلاقی و اعتقادات شهیدان صحبت کرد و  خاطرات اثرگذاری از شهیدان بیان ­کردند.

دانش­ آموزان بر مزار شهیدان مصطفی چمران – حاج عباس کریمی –  حسن تهرانی مقدم احمدعلی نیری- حمیدرضا کوهکن و ... حاضر شدند و با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهیدان ابراز ارادت کردند . پایان برنامه­ ی زیارت مزار شهدا مقارن با اذان مغرب بود،  نماز جماعت مغرب و عشاء در کنار تربت پاک شهیدان اقامه شد.

...به طرف پردیس سینما گالری ملت حرکت کردند. سالن اختصاصی برای تماشای فیلم  اروند  هماهنگ شده بود. در  هنگام ورود به سالن شام صرف شد. این فیلم در مورد دفاع مقدس و شهدای غواص بود که  از نظر موضوع مرتبط با اردو بود.

بعید است در پایان این روز در بازگشت به خانه با دیدن این فیلم و خاطرات روزی که گذشت فکرها راحت به خانه بازگشته باشد.