>> پرسش مهر هفدهم

پرسش مهر هفدهم

از همه همکاران، دانش‌آموزان و اولیا در مجتمع فرهنگی روشنگر برای پاسخ دعوت می شود:

« خشونت از کجا نشأت گرفته است؟ چگونه عده‌ای خشونت را می‌آموزند، در برابر خشونت چگونه باید ایستادگی کرد؟ چگونه می‌توانیم کشور و جامعه‌ای داشته باشیم دارای رحمت اسلامی و نبوی و چگونه می‌توانیم جوامع منطقه‌مان و جهان را از خشونت برهانیم؟»

این «پرسش مهر هفدهم» است که رییس جمهور دولت جمهوری اسلامی ایران در آغاز سال تحصیلی 96-1395 از جامعه ایرانی پرسیدند.

همه دانش‌آموزان از پایه چهارم دبستان تا چهارم دبیرستان

معلم‌های همه دوره‌های تحصیلی

دانشجو معلم‌ها

و اولیا

می‌توانند در پاسخ به این پرسش در مسابقه‌ی بزرگ فرهنگی هنری که مقام عالی وزارت، معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌کند، شرکت نمایند.

دانش‌آموزان متوسطه‌ی دوره‌ی دوم و معلم‌ها می‌توانند تا سطح کشوری و سایر مخاطبین تا سطح استان ارتقا یابند.

اولیا دانش‌آموزان می‌توانند در طرح «هر خانواده‌ی ایرانی یک پاسخ» شرکت کنند و دیدگاه خود را به صورت کتبی در فرم‌های ویژه که در سایت اداره‌ کل فرهنگی هنری بارگذاری شده است؛ وارد نمایند.