>> برگزیده مسابقه طراحی اینفوگرافیک

برگزیده مسابقه طراحی اینفوگرافیک

تا به حال عبارت داده‌نمایی را شنیده‌اید؟ داده نمایی همان اینفوگرافیک است که برگزیدگان مسابقه طراحی آن اعلام شده‌اند. این مسابقه در دو بخش  دانش‌آموزی و دانشجویی برگزار شده. از میان 65 اثر با معیار ایده و خلاقیت، ترکیب و رنگ‌بندی، شیوه‌ی بیان، مستند بودن و نحوه‌ی ارائه  آثار برتر اعلام شدند.

در میان اسامی آثار برتر در بخش دانش‌آموزی یک نام آشنا دیده می‌شود:  خانم ریحانه حیدری دانش‌آموز سال سوم با اثرش  با عنوان مویینگی .

ظاهرا ماجرا برمیگردد به عید نوروز و تكليف عيد گروه فیزیک که  از دانش‌آموزان خواسته شده بود در تعطیلات در مورد یک موضوع از فیزیک اینفوگرافی آماده کنند.

هدف از برگزاری این مسابقه، بروز استعدادها در زمینه‌ی توصیف هر چه بهتر مفاهیم فیزیکی، ترغیب افراد به استفاده از شیوه‌های نوین ارائه‌ی مطالب، گسترش و بومی کردن هنر اینفوگرافیک بوده.
حالا ریحانه خانم برای شرکت در مراسم اهدای جوایز این مسابقه که اول آذر در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده فیزیک دانشگاه تهران برگزار می‌شود، دعوت شده.