>> اردوی مطالعاتی-پایه دهم

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

اردوی مطالعاتی-پایه‌ی دهم

هر سال در این اواخر مهرماه؛ معلم راهنمای پایه‌ی دهم روشنگر با هدف تقویت روش مطالعه، برنامه‌ریزی و همکاری جمعی دانش‌آموزان برای ‌دانش آموزان این پایه اردوی مطالعاتی برگزار می‌کند.

خانم فهیمه دری-معلم راهنمای پایه‌‌ی دهم- به همراه همکارشان خانم ضحی حسن پور، امسال این برنامه را از شنبه 24 مهر 95 تا سه‌شنبه 27 مهر 95 اجرا کرد. در این چهار روز بعد از پایان مدرسه  از ساعت 15:30 تا 19:45 معلم راهنماهای پایه‌ی دهم،  معاونین مدرسه و خانم‌ها ضحی آقازاده- دبیر فیزیک دهم، فریبا خونساری –دبیرریاضی‌- و فاطمه نجار شمس -معاون گروه زبان ودبیر زبان هشتم- به همراه دانش‌آموزان در مدرسه می‌ماندند و نکات لازم را به دانش‌آموزان گوشزد می‌‌کردند و اشکالات در خصوص مطالعه و یادگیری درس مربوطه  را رفع می‌کردند. در کنار درس زمانی هم برای تغذیه، استراحت، تفریح و اقامه‌ی نماز مغرب و عشا در نظر گرفته شده بود که طبق برنامه انجام گرفت.

نتایج نظرسنجی از دانش‌آموزان نشان می‌دهد که این اردو در استفاده‌‌ی بهتر از زمان، برنامه‌ریزی و مدت زمان درس خواندن بسیاری از دانش‌آموزان و همین‌طور انجام کار شبانه، یادگیری و حفظ تمرکز و... برخی از دانش‌آموزان تأثیربسزایی داشته است. لازم به ذکر است تعداد قابل توجهی از اولیا و‌ دانش‌آموزان اظهار تمایل کرده‌اند که این اردو در صورت امکان در بازهم تکرار شود.