>> اردوی فشم-سوم متوسطه

اردوی فشم – پایه سوم متوسطه

زمان این اردو در تقویم اجرایی از قبل مشخص شده بود. مقدمات کار فراهم شد و پس از کسب مجوز اداری و رضایت‌نامه‌ی ولی؛ روز چهارشنبه هفدهم آبان دانش آموزان سوم متوسطه و مربیان همراه، راهی اردوگاه آموزشی- تفریحی فدک در دل سلسله جبال البرز در روستای لالان شدند. دمادم اذان مغرب بود که به اردوگاه رسیدند. هوا خیلی خوب بود. قدم زنان برای ادای نماز مغرب و عشا به مسجد  اردوگاه رفتند و پس از ادای نماز و صرف چای و شیرینی، جمع شده و گروه‌بندی کردند. هرگروه برنامه‌ی کاری خودش را تحویل گرفت. عده‌ای که مسئولیت شام را داشتند مشغول تهیه‌ی مقدمات شام شدند. پس از شام هوای بیرون قدری سرد بود و گرمای درون ساختمان همه را در خود جمع کرد و به تماشای فیلم نشستند. ساعت 12 همه خوابیدند.

پس از صرف صبحانه، گروهی  مسئولیت ناهار را داشتند؛ راهی آشپزخانه و به سیخ کشیدن جوجه کباب شدند. کاهو و گوجه فرنگی و خیار خرد کرده و سالاد تهیه کردند و گروهی راهی کوه و زمین بازی شدند و گروهی برای زیارت امامزاده عبدالله علیه‌السلام؛ پس از نمازظهر و عصر، سفره همه را به  گرد خود جمع کرد و دسترنج یک گروه به همت بچه‌ها پهن شد، خورده شد و جمع شد و  بعد هم ظرف‌هایش شسته شد.

اردو به ساعت‌های پایانی خود نزدیک می‌شد. مرتب کردن اردوگاه کاری بود که دسته جمعی انجام شد و ساعت 15:30 بچه ها راهی مدرسه شدند تا با اولیا منتظر خود به خانه برگردند.