>> عزاداری اربعین حسینی-متوسطه1

عزاداری اربعین حسینی-متوسطه‌ی1

یک هفته مانده به اربعین متوسطه‌ی دوره‌ی اول به استقبال اربعین رفته بود. غمگنانه می‌سرودند که :

بچه‌های خوش ذوق و هنرمند؛ براساس این‌که در روز سوم محرم امام حسین علیه‌السلام، زمین کربلا را چرا و چقدر خرید؟  سندی طراحی کرده بودند و ماجرا را برای دوستانشان تعریف می‌کردند.

مدرسه چندنفری زائر اربعین داشت که راهی شده بودند به همپایی کاروان کربلا. از معلم ها و دانش آموزان... روز شنبه 29 آبان از همه طرف بانگ نوحه‌سرایی بلند بود، همه عزادار بودند. چهل روز گذشته بود و داغ هنوز تازه بود. هر روز که گذشت سنگین‌تر شد. از آن طرف حیاط در دبیرستان هم ... صدای نوحه بلند بود. زنگ که خورد؛ صبحگاه در نمازخانه با زیارت اربعین آغاز شد؛ مگر نه این است که زیارت اربعین نشانه هر مومن است.

بعد از زیارت، گفت‌وگو بود با محوریت 40 روز از شهادت سالارشهیدان و یاران باوفایش گذشت و از تنهایی و بی یاوری و ... اهل بیت عصمت و طهارت و مصائب شام و حرکت کاروان به‌سوی مدینه و از شخصیت والای صحابی بی‌همتای رسول خدا صلی‌الله علیه‌وآله‌وسلم؛ جابر بن عبدالله انصاری رضی‌الله‌عنه، فرزند شهید و رزمنده‌ای که سراسر زندگی‌اش را وقف خدمت به اسلام وعشق به ائمه‌ی اطهارعلیهم‌السلام کرد ... و شرح کوتاهی از زیارت اربعین و روایت پنج نشانه مؤمن از منظر امام حسن عسگری علیه‌السلام  و این‌که حرکت حضرت سیدالشهداعلیه‌السلام؛ به این نیت بود که حدود دین خداوند و حدود شریعت جد بزرگوارشان حضرت‌ رسول صلی‌الله علیه‌وآله‌وسلم را زنده گردانند. این گفت‌وگو یک نتیجه داشت: آدم‌ها به اندازه‌ای که حدّ نگه دارند؛ در جبهه‌ی امام حسین علیه‌السلام هستند...و در پایان سفره‌ی احسان امام حسین علیه‌السلام بود و صبحانه‌ای میهمان این خوان گسترده شدن...