>> گزارش جلسه‌مادران- متوسطه‌1

گزارش جلسه‌ی مادران متوسطه‌ی دوره‌ی اول

یک‌شنبه هفتم آذر 1395؛ دومین جلسه‌ی مادران متوسطه‌ی دوره‌ی اول برگزار ‌شد. در این جلسه علاوه بر معلمین‌ راهنمای هر پایه، تعدادی از معلمین دروس هم حاضر بودند. در ابتدا در جلسات پایه  پس از بررسی وضعیت درسی دانش‌آموزان، معلم راهنما انتظاراتش را از خانواده‌ و دانش‌آموز بیان و درباره‌ی روش درس خواندن با مادران صحبت کرد.

معلمین حاضر در جلسه هم هر کدام در جلسه پایه به مادران معرفی شدند، روش تدریس خود و نحوه‌ی‌ تعامل خودشان را با دانش‌آموزان بیان کردند. خانم آیدا سروری -دبیر ریاضی پایه‌ی هفتم و فارغالتحصیل دوره‌ی دهم-، خانم  فاطمه میررحیمی -دبیرپیام‌های آسمان هفتم و بنای بندگی نهم-، خانم اكرم منتظری هدشی - دبیر پیام‌های آسمان هشتم-، خانم مهدیه هادی پورجمالی - دبير رياضيات هشتم-، خانم زینب شریف خدایی - دبیر زیست شناسی نهم- دبیران حاضر در جلسه بودند. اضافه بر این همه خانم دکتر زهرا مجاهدی –روانشناس و مسئول استعدایابی متوسطه‌ی دوره‌ی اول- برای مادران پایه‌ی نهم توضیحاتی در خصوص اقدامات پس از استعدایابی ارائه کرد.

پس از یک استراحت کوتاه و پذیرایی مختصر همه مادران در تالار اجتماعات مجتمع بیانات آقای محمد عنبرستانی؛ کارشناس دایره‌ی اجتماعی پلیس-جرایم سایبری( فتا- پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات)- را در آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی و توصیه‌های پليس فتا در مواجهه با زندگی در دنیای مجازی شنیدند؛ که بسیار مورد استقبال مادران قرار گرفت. خلاصه‌ی بحث آقای عنبرستانی در میز کار اولیا در اتوماسیون با عنوان «نکات پلیس فتا» قرار داده شده است.

در پایان کارنامه‌ی تدریجی 1 و سوالات سیر مطالعاتی مادران ارائه شد و نیز کتاب ادب الهی به همراه سوالات آن به مادران داوطلب ارائه گردید.