>> جشنواره پژوهش-متوسطه2

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

جشنواره پژوهش

بیست و پنجم آذر در تقویم جمهوری اسلامی ایران، روز پژوهش نامگذاری شده است و هفته پژوهش، آخرین هفته  آذر است. امّا... امسال این هفته به تعطیلی خورده.  حالا که روز پژوهش تعطیل است که نمی‌شود دست روی دست گذاشت...این شد که خانم نازیلا نیازی –مسئول گروه پژوهش- دست به کار شد و روز شنبه بیستم آذر جشنواره پژوهش را راه انداخت.

این جشنواره­ با همت گروه ­های آموزشی در سرسرای هم‌کف مدرسه برگزار شد و روز با نشاطی را رقم زد. شش غرفه با عناوین فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ریاضی، زبان انگلیسی و ادبیات، فعالیت‌هایی جالب و چالش برانگیز ارائه­  کردند.

فعالیت دانش‌آموزان در غرفه­ ها به صورت گروهی بود که پس از ثبت نام و موفقیت در فعالیت هر غرفه یک کلمه از مسئول غرفه تحویل می­ گرفتند. این کلمات، اجزای جمله­ ای از حکیم ابوعلی سینا بودند که با کنار هم قرار گرفتن آن‌ها باید جمله را بهطور صحیح می­ ساختند. در این جشنواره حدود 45 نفر از پایه­ های دهم و سوم شرکت کردند.

برندگان جشنواره پژوهش

رتبه

اسامی برندگان

اول