>> جشن میلاد پیامبر-متوسطه2

جشن میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتب محمدمصطفی صلی‌الله علیه و آله و سلم و

میلاد با سعادت امام جعفر صادق علیه و آله وسلم

قرار بود روز بیست و چهارم از ماه دی، دانش‌آموزان پایه سوم مسئول برنامه باشند و چه مسئولیت مبارکی! سومی ها خیلی دوست داشتند به بهترین شکل این مسئولیت را به انجام برسانند اما کار بزرگ بود و نزدیکی امتحان و فرصت کم. این شد که  از 10 روز قبل از جشن میلاد برنامه به قول اهلش کلید خورد. دانش‌آموزان پایه سوم با تلاش و کوشش قابل وصفی توانستند در 10 روز با استفاده از فرصت عصر و صبحگاه برنامه خوب و شادی را طراحی و آماده نمایند.

صحنه‌آرایی با نام محمدصلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و صادق علیه‌السلام طراحی و رنگ آمیزی شد. پارچه ­های رنگی پرده‌های تزیین پشت اسامی شدند و با گل‌های تازه میخک، صحنه آراستند. چراغانی داخل نمازخانه فضای شاد و زیبایی فراهم ساخته بود.

قرآن ابتدای برنامه به‌صورت هم‌خوانی سه نفر از دانش‌آموزان خانم­ ها زهرا بختیاری، فاطمه ساعتچی و بهشته هاشمی اجرا شد. طنین آهنگین قرآن حال و هوایی به بچه‌ها داد و سکوت را به نمازخانه هدیه کرد.

قطعه کوتاهی از فیلم محمدرسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم پخش شد. متن زیبایی در مدح پیامبر فاطمه ساعتچی و بهشته هاشمی دست به دست خوانده شد که بسیار زیبا و دلنشین بود.

مجریان برنامه خانم­ ها مطهره فرحمند و یگانه شریفی برنامه مسابقه جورچین را اعلام کردند. در این مسابقه ابیات شعر به‌صورت حرف‌های جدا در پاکت بودند و داوطلبین با سرهم کردن آن باید یک دوبیتی می­ ساختند. اولین گروه از بچه‌های سوم و اولین گروه از بچه‌های دهم برنده اعلام می­شدند و مسابقه با این دو گروه 5 نفره ادامه‌ می‌یافت.