>> کارگاه آموزشی تئوری انتخاب در مدرسه-متوسطه2

کارگاه آموزشی تئوری انتخاب در مدرسه

به دنبال مطالعات درباره تئوری مدرسه کیفی و پس از جلسه تبیین مدرسه کیفی در شورای تربیتی متوسطه2، در ادامه مطالعات، متوسطه دوره دوم روشنگر، چهارساعت کارگاه آموزشی تئوری انتخاب در مدرسه، برگزار کرد. آقای حسن ملکیان -مربی دوره‌های عملی پایه ( Basic Practicum ) موسسه ویلیام گلسر در ایران- روز دوشنبه، بیستم دی ماه یک هزار و سیصد و نود و پنج از ساعت:10:00 تا 15:00 در جمع همکارانی از مقاطع مجتمع حاضر شد و سه مرحله ایجاد مدرسه کیفی را بیان کردند.

1. روابط کیفی                    2. محیط کیفی                             3. آموزش کیفی
سپس مشخصه‌ها و معیارهای مدرسه کیفی و طرز کار مدرسه کیفی مبتنی بر تئوری انتخاب بیان شد.