>> اردوی پایه دهم – بام تهران

اردوی پایه دهم – بام تهران

همه ساله پس از امتحانات نیم­ سال اول جهت رفع خستگی و آمادگی برای شروع نیم­ سال دوم برنامه‌ای تدبیر می شود. امسال برای دانش‌آموزان پایه دهم اردوی یک‌روزه‌ای در نظر گرفته­ شد و در روز بیست‌و‌پنجم دی ماه، پس از آخرین امتحان به همراه مربیان خود عازم دربند شدند. ساعت 11 صبح پس از رسیدن به مقصد با مشاهدۀ صف طویل سورتمه به سه دسته تقسیم شدند و هر گروه به همراه مربی خود برای استفاده از سورتمه، سینما و تونل وحشت رفتند. شلوغی علت داشت، پس از امتحانات چند مدرسه دیگر هم آمده بودند.

بالاخره نوبت به سورتمه سواری شد. از شیب کوه بالا رفتند و به طرف دره سرازیر شدند و هیجان و دلهره را تجربه کردند. یک ترس دلچسب و خوشمزه. پس از دقایقی از سورتمه پیاده شدند و راهی سینما چند بُعدی و تونل وحشت شدند. به خوبی زمان را مدیریت می­کردند و تا توانستند از همۀ امکانات استفاده کردند.

تدارک ناهار از مدرسه دیده شده بود. پس از غذا راهی مدرسه شدند و برای ساعت 15 از مدرسه به منزل بازگشتند.روز ترسناک خوبی بود.