>> گزارش مسابقات قرآن و عترت و نماز- متوسطه2

گزارش مسابقات قرآن و عترت و نماز- متوسطه2

پنج‌شنبه هفتم بهمن نزدیک‌های ظهر حدود ساعت 12:00،  دانش‌آموزانی که در مسابقات سطح مدرسه به مسابقات قرآنی منطقه راه پیدا کرده بودند در مدرسه گرد آمدند و بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به سوی محل برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز -دبیرستان مهدیه- حرکت کردند. مقابل در ورودی جایگاه‌ اختصاصی مسابقه هر گروه مشخص شده بود، کارکنان مدرسه مهدیه با گل و بسته خوراکی از میهمانان استقبال کردند. اندک اندک دانش‌آموزان در محل‌های تعیین شده، مستقر شدند. حوالی ساعت 14:00، مسابقات با آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

آقای رحمت‌الله حضرتی –معاون پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش منطقه‌دو تهران- با حضور در دبیرستان مهدیه بر مسابقات و نحوه برگزاری آن نظارت داشتند. مسابقات با نظم خوبی شروع شد و برای ساعت 16:00 دانش‌آموزان متوسطه دوره دوم روشنگر به مدرسه بازگشتند .

نتایج شرکت کنندگان  پس از ابلاغ از سوی منطقه به مدارس به اطلاع دانش‌آموزان، همکاران و والدین خواهد رسید.

دانش آموزان شرکت کننده

عنوان