>> گزارش مسابقات قرآن و عترت و نماز- متوسطه1

گزارش مسابقات قرآن و عترت و نماز- متوسطه1

صبحگاهِ روز پنج‌شنبه هفتم بهمن برای ساعت هشت با 24 نفر از دانش‌آموزانی  که از میان 54 داوطلب شرکت‌ در مسابقات قرآن و عترت توانسته بودند به مرحله  مسابقات منطقه برسند، راهی دبیرستان مهدیه شدیم. در راه همه بچه‌ها از لحظه لحظه وقت خود برای آمادگی در رقابت قرآنی آماده می‌کردند.

وارد دبیرستان مهدیه شدیم. مسئولین مدرسه مهدیه با شاخه‌های گل به استقبال دانش‌آموزان آمدند. همه شرکت‌کنندگان سر جای خود قرار گرفتند. مسابقه با تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. وقتی زمان پایان مسابقه اعلام شد،همه بچه‌ها با چهره‌ای شاد و پیروز از محل برگزاری مسابقات خارج شدند و به سوی مدرسه حرکت کردیم . به این ترتیب یک روز قرآنی را با امید موفقیت‌های بیشتر پشت سر گذاشتیم .