>> روز پنجم از دهه فجر 1395-متوسطه2

روز پنجم از دهه فجر 1395-متوسطه2

به پنجمین روز دهۀ فجر انقلاب اسلامی رسیده‌ایم. یک‌شنبه هفدهم بهمن 95 است. ساعت 13:30 تا 15:00، آقای سعید درخشانی -نایب رئیس انجمن اولیا و مربیان متوسطه 2- در جمع دانش‌آموزان و همکاران در متوسطه دوره دوم حاضر شدند و گفتند:

انقلاب اسلامی ایران، انقلابی است که در دنیا مشابه ندارد. قدرت خداوند به پیروزی رسید. ساختار حکومت اسلامی را معرفی کرد و برای همیشه بی‌نظیر و قابل دفاع است. اصل انقلاب و اصل نظام قابل دفاع است. هر چند در بعضی قسمت­ ها خوب عمل نشده است. افرادی که کاربلد نبودند در مسند کار قرار گرفتند و با نابلدی به نظام ضرر زدند. حضرت علی علیه‌السلام می فرماید: اگر کسی کاربلد نیست، قبول مسئولیت کند، ملعون است. یعنی از رحمت خدا دور است. همۀ پیامبران الهی که انسان­ های کاملی بودند. مردم آن­ ها را دوست داشتند. جامعۀ آنان جامعۀ خوبی بود ولی پس از آنان نواقصی پیدا شد بعد هم انحرافاتی، آن هم به دلیل نابلدی بعضی افراد. الان هم در همۀ سیستم‌های حکومتی دنیا نواقصی هست، سیستم حکومتی ما هم نواقصی دارد و به‌خاطر همین است که همه منتظر منجی هستند یعنی کسی که بیاید و عدالت را برقرار کند.

انقلاب اسلامی بر اثر جانفشانی ها و زحمات زیادی با رهبری امام خمینی رحمه‌الله‌علیه، به پیروزی رسیده است و آسان به‌دست نیامده است. وضعیت قبل از انقلاب با بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست.  شهدای زیادی فدای این انقلاب شدند. هر که کوتاهی کند به این انقلاب، به این شهدا ظلم کرده و آبروی خود را برده و ما ارزش های بسیاری را با این انقلاب احیا کردیم، اسلام را سربلند کردیم. اسلام محمدیصلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در قبال اسلام آمریکایی.اسلامی که سعادت دنیا و آخرت را به ما می­ دهد. امام خمینی رحمه‌الله‌علیه می فرماید: اسلام آمده است، انقلاب اسلامی آمده است تا سعادت دنیا و آخرت شما را تضمین کند. ما دنیا و آخرت شما را سعادتمند می‌کنیم هم در دنیا سربلند و سعادتمند باشید و هم آخرت‌خودتان را در این دنیا تدوین کنید.

اگر بر اساس آن‌چه امام می‌چیدند و سازمان‌دهی می‌کردند، پیش می‌رفتیم، هم دنیای سعادتمند و هم آخرتی سعادتمند داشتیم. به‌علت بدی عمل ما، ایراداتی به مملکت ما وارد است اگر کسی سؤالی انتقادی راجع به انقلاب دارد مطرح کند چون نظام قابل دفاع است. ما ارزش­های زیادی را با انقلاب به‌دست آوردیم. انقلاب بسیاری از افراد را عوض کرد.

انقلاب ایران،  اسلام را احیا کرد. روحیه گذشت و فداکاری به ما داد. چه بسا افراد که سرمایه کمی داشتند و ماحصل خود را تقدیم جنگ می­کردند. خیلی­ها در راه اسلام از همه چیز خودگذشتند. مادری تنها پسرش را با سختی بزرگ می ­کند، این پسر شهید علی خلیلیان بروجنی- وارد دانشگاه می­ شود. در دانشگاه شریف هم زمان درس حوزه می‌خواند. بیش از هزار صفحه مکتوبات در نهج البلاغه دارد. 20 ساله است. هم درس می­خواند هم کتاب می‌نویسد و هم در جبهه می‌جنگد. این‌قدر تعالی و رشد پیدا می‌کندکه در مراسم شهادت او آیت الله عبدالکریم حق‌شناس می‌گریست. این یعنی سعادت دنیا و آخرت که امام به ما وعده داده بود.  در این نظام امکان پیدا کردن سعادت هست، پایش باز است، امکان دسترسی هست. این تحولات در این انقلاب رخ داد. چگونه انقلاب این آدم­ ها را با اسلام آشنا کرد؟ آن­ها را ساخت که شدند «یریدون لوجه الله». از منهای بی‌نهایت تا مثبت بی‌نهایت. پشت این حکومت عزم مردمی بود.  امامی با منطق الهی بود. با عنایت خدا و یاری مردم و رهبری امام که مردی بزرگ بود به پیروزی رسید.