>> تاثیر انقلاب ایران بر مردم کشورهای دیگر-متوسطه1

سیزدهم بهمن 95

بررسی تاثیر انقلاب ایران بر مردم کشورهای دیگر

قبل از شروع دهه فجر در صبحگاه به طور اجمال درباره ادواردو آنیلی صحبت شد و دانش آموزان با شخصیت او آشنا شدند. پس برانگیختن دانش‌آموزان زندگی او به مسابقه گذاشتیه شد تا در مورد آن تحقیق شود. روز سیزده بهمن در زنگ انقلاب  دانش آموز پایه هشتم خانم مبینا شهبازی که تحقیق خوب و جامعی انجام داده بود برای بچه‌ها صحبت کرد. سپس همگی همه به تماشای مستندی بسیار جذاب و آموزنده از زندگی نامه شهید ادواردو انیلی نشستند.

ادواردو آنیلی در 9 ژوئن 1954 در نیویورک متولد شد. وی تنها پسر و وارث مولتی میلیاردر مشهور ایتالیایی سناتور جووآنی آنیلی بود و مادرش، مارلا کاراچیلو، یک پرنسس یهودی بود. ادواردو پس از اتمام تحصیلاتش در کالج آتلانتیک، برای ادامه تحصیلاتش در زمینه ادبیات مدرن و فلسفه شرق به دانشگاه پرینستون رفت. وی پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی، برای مطالعه عرفان و مذاهب شرقی به کشورهای هند و ایران سفر کرد و در جریان سفرش به کشورمان با امام خمینی دیدار کرد و به اسلام و تشیع گروید.