>> همآورد دانش‌آموزان و دبیران-متوسطه1

همآورد دانش‌آموزان و دبیران-متوسطه1

زنگ انقلاب به صدا درمی‌آید، سرودهای انقلابی به گوش می‌رسد. منتخبین دسته والیبال دانش‌آموزی در حیاط مدرسه خودشان را گرم می‌کنند. دسته والیبال معلم‌ها: خانم‌ها مینو قرایی (مدیرمتوسطه1)، نفیسه بی‌آزار (معلم راهنمای هشتم)، فاطمه حبیبی (معلم کارگاه شعر و داستان نویسی)، فاطمه‌ سادات‌ تهرانی‌نژاد (مربی پرورشی و دبیر طراحی صحنه)، سونیا نجفی نسب (دستیارمعلم راهنمای هشتم و دبیرتربیت بدنی سه پایه)، رئوفه فخار بروجردی (مهمان)، شیدا ظفرقندی (دبیر تربیت بدنی هفتم) به زمین مسابقه می‌روند. مسابقه به داوری خانم فاطمه سلطانی (معلم ورزش دبستان) آغاز می‌شود. گزارشگر، با هیجان مسابقه را گزارش می‌دهد. معلم‌ها با تمام وجود بازی می‌کنند. می‌خواهند که پیروز میدان باشند. گروهی از بچه‌ها دور میدان نشسته‌اند و با شور و اشتیاق دوستان و معلم‌هایشان را تشویق می‌کنند.

به نظر شما پیروز میدان کیست؟

با آن‌که خانم‌های دبیر جانانه دفاع کردند ولی تمرین دانش‌آموزان بیشتر بود و پیروز میدان بودند.