>> مهمان هفته: خانم دکتر قائمه نبئی-متوسطه2

مهمان هفته: خانم دکتر قائمه نبئی

متوسطه دوره دوم هر هفته یک میهمان دارد. میهمان سه‌شنبه سوم اسفند یک‌هزار و سیصد و نود و پنج، صاحب‌خانه‌ای بود که بعد از سال‌ها به خانه خود بازگشته بود. او فارغ‌التحصیل دوره نهم روشنگر است. وقتی از این خانه رفت دختر جوانی بود که عزم تحصیل در رشته پزشکی داشت و اکنون خانم دکتر قائمه نبئی، همسر و مادر دو فرزند است و متخصص مغز و اعصاب و مشغول گذراندن طرحِ خدمتِ پزشکی است.

در اين جلسه دانش‌آموزان در جريان تشخيص و روند درماني در حوزه مغز و اعصاب هم قرار گرفتند. به دانش‌آموزان گفت: با دقت و توجه در مطالعه دروس مختلف، تبحر در درس ایجاد می‌شود. فهم عمیق دروس، به فرد امکان تسلط به مباحث درسی می‌دهد. در دانشگاه می‌توانی به نتیجه خوب برسی و در جایگاه فردی ماهر و متخصص قرار بگیری و بتوانی خدمت‌رسانی کنی.

او از وسعت توانایی افراد در اداره زندگی فردی و اجتماعی گفت. باید در خانه به‌عنوان یک همسر و یک مادر خوب و در جامعه و زندگی اجتماعی، با برنامه ریزی و مدیریت زمان، فعال باشی. البته امروزه جامعه می‌پذیرد که هم مادر و هم همسر و هم  یک پزشک فعال در جامعه باشی به شرطی که اولین اولویت، زندگی خانوادگی باشد. ولی یادتان نرود، در انتخاب همسر باید معیارهایی را مدنظر داشت و به این ترتیب او هم همکاری خواهد کرد.