>> نتایج مسابقه کتابخوانی-وصیت نامه امام

نتایج مسابقه بازخوانی وصیت‌نامه‌ سیاسی- الهیِ امام خمینی قدس سره الشریف

«آن خطبه ای که فاطمه زهراعلیهاالسلام در مسجد مدینه، بعد از رحلت پیغمبر صلی الله علیه وآله، ایراد کرده است، خطبه‌ای است که به گفته علامه مجلسی، بزرگان فُصَحا و بُلغا و دانشمندان باید بنشینند کلمات و عبارات این خطبه را معنی کنند. این قدر پر مغز است...از لحاظ زیبایی هنری، این سخن فاطمه زهراعلیهاالسلام مثل زیباترین و بلندترین کلمات نهج البلاغه و در حد سخنان امیرالمؤمنین علیه السلام است...آن عبادتش، این فصاحت و بلاغتش، این فرزانگی و دانشش، این معرفت و حکمتش، آن جهاد و مبارزه اش، آن رفتارش به عنوان یک دختر، آن رفتارش به عنوان یک همسر، آن رفتارش به عنوان یک مادر، آن احساساتش به مستمندان... این شخصیت جامع الاطراف فاطمه زهرا علیهاالسلام است. این الگوست؛ الگوی زن مسلمان این است.»

رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی

در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با همکاران عزیز بار دیگر وصیت‌نامه‌ سیاسی‌ـ‌ الهی امام خمینی،  بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران را یک بار دیگر  خواندیم. خواندیم تا به یاد آوریم آن‌چه را که توصیه اماممان است و چراغ راه قرار دهیم.

در این همخوانی خانم‌ها کیمیا نظری و لیلا ظفرقندی (متوسطه2) موفق شدند با بیشترین پاسخ صحیح بالاترین امتیاز را کسب نمایند.

مطالعه گروهی این دوره شرحی کوتاه بر خطبه فدک از حضرت‌آیت‌الله‌العظمی حاج آقا مجتبی‌تهرانیرحمة‌الله‌علیه است.

برای  دریافت سوال و  کتاب می‌توانید به روابط عمومی مقاطع مراجعه نمایید.