>> اردوی زیارتی قم و جمکران-متوسطه1

اردوی زیارتی قم و جمکران

مسابقات قرآنی متوسطه دوره اول تمام شده و امتیارات به مرز 2200 رسیده بود. وقتش بود که دانش آموزان واجد شرایط نتیجه عمل خود را ببینند.

پنج‌شنبه 7 اسفند 95، تعداد 28 نفر از دانش‌آموزان با مربی‌های خود، ساعت 7:00، از مدرسه با اتوبوس راه افتادند. دسته جمعی آیه‌الکرسی خواندند و همان سرصبحی با قرائت دعای عهد، با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دست بیعت دادند. صبحانه در اتوبوس صرف شد (شیر و پیراشکی). ساعت00: 9 گلدسته‌های مسجد مقدس جمکران جلوه‌گر شد. با ورود به صحن، آماده اقامه نماز تحیت و راز و نیاز با امام زمان خود شدند. فضای معنوی در همه‌ جا موج می‌زد. باهم تا ساعت 30 : 10 قرارداشتند. هر کس در گوشه‌ای با امام زمانش خلوتی داشت. قدر لحظه لحظه زیارتشان را می‌دانستند. ایاک نعبد و ایاک نستعین... فرصت تمام شد.

حرکت به طرف  آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها... عجله داشتند تا خود را به نماز جماعت حرم برسانند. شکر خدا به موقع رسیدند. نماز و زیارت... از خدا خواستند زیارتشان مقبول افتد تا اهل بهشت شوند. زیارت نامه خوانده شد. زیارت نامه ای که برادر، ولی زمانه، امام رضاعلیه‌السلام برای خواهر نوشته، چه دقایق شیرینی... وقت وداع رسید با امید به زیارت دوباره...

... حرکت کردند به طرف خانه تاریخی یزدان پناه، خانه‌ای با قدمت یک‌صد و بیست‌ سال که حالا به غذاخوری مبدل شده. جای شما خالی، فضای سنتی وزیبایی داشت و بعد ارمغان سفر، که نباید فراموش شود و سوغات قم که معروف است. به فروشگاه محمد ساعدی‌نیا، سری زدند و خرید کردند... حرکت به سوی تهران.

در راه برگشت حال و هوای خوبی داشتند. حس سبکی پس از زیارت. دسته جمعی دعای کمیل و زيارت عاشورا خواندند. هنوز در حال دعا بودند که رسیدند. یک سفر به پایان رسید و یک خاطره شروع شد.