>> خیریه گروه عربی-متوسطه1

خیریه گروه عربی

روز پانزدهم اسفند، گروه عربی متوسطه اول با کدبانوگری خود و هم‌یاری همکاران و دانش‌آموزان متوسطه دوره اول، بازارچه خیریه‌‌، هم‌راستا با خیریه لبخند و مضافا براى كاربردى كردن زبان عربى، اصطلاحات يا كاربردهای رایج در ميان مردم و آشنایی با فرهنگ غذای عرب راه انداختند.

اهالی عربی تصمیم گرفتند برای فرهنگ سازى صبحانه خوردن و اهميت ولذت آن، به اين وعده  غذايى فراموش شده تنوعى بدهند و در کار خیرشان با صبحانه پذیرایی کنند. طرز تهیه صبحانه و مواد غذایی به‌کار رفته را به زبان عربی برای مشتریانشان بگویند. ناگفته نماند که یک گزارشگر هم داشتند که به زبان عربی توضیحات می‌داد. لقمه‌ها وصبحانه‌های متنوعی داشتند. صبحانه متعارف با انواع نان‌هاى سنتى (نه نان‌هاى سفيد وحجيم) ومعرفى چند غذای سبک عربى مثل فول مدمس، مناقیش، لبنه، زعتر و هم‌چنین سبزی خوردن تازه، آب پرتقال طبیعی، نان‌های لبنانی داغ داغ و... خلاصه جای همگی خالی بود .

از یک‌هفته قبل با توجه به محتويات كتاب‌هاى درسى، ميان پايه‌ها تقسيم كار شده بود و مسئولیت بچه‌ها را معلوم کرده بودند.

هفتم‌:خوش آمدگويى ومعرفى مواد اوليه

هشتم‌: تهيه  " سالاد تبوله " و "حمص"

نُهم: بسته‌بندى و فروش و توضيحات تكميلى

دربازارچه خيريه به زبان عربى ارائه کالا و فروش به زبان عربی بود. عرضه محصولات سالم‌تر و تازه ویژگی کار این گروه بود. همه چیز در جا آماده می‌شد. يك پيش غذا و يك سالاد از مواد اوليه تا دستور آماده سازى و فرآیند عمل‌آوری در ناهارخوری در مقابل دیدگان حاضرین فراهم، پخته و خورده شد. شرح و تفصیل، همه به عربى بود و نهايتاً فروش که فروشنده‌ها به خوبی کالاهای خود را به زبان عربی عرضه كرده و فروختند.

باهمت بچه‌ها ومعلم‌های عربی –خانم‌ها معصومه باقری، ندا شهرستانی و صفیه موحدی دبیران هفتم تا نهم-، مجددا مبلغی جمع‌آوری و با خیریه لبخند یک کاسه شد که در مجموع از فعالیت‌های خیریه حدود  چهارمیلیون و سیصد هزارتومان به دست گروهی از نمایندگان دانش‌آموزان برای درمان بیماران کلیوی به مصرف می‌رسد. به این امید که لبخندی بر لبی بنشانیم وگرهی بگشاییم.

خداوند از همه قبول کند.