>> المپیاد زیست-مرحله اول-متوسطه2

اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول المپیاد علمی زیست شناسی

بر اساس اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون مرحله اول المپیاد علمی زیست شناسی، دانش‌آموزان پایه سوم  -خانمها  زینب براتی، زهرا سلطانی، ناهید شیری و ریحانه نجمی- در مرحله اول المپیاد زیست شناسی پذیرفته شده‌اند و می‌توانند خود را برای آزمون مرحله دوم آماده نمایند.

با تبریک به دانش‌آموزان مومن و مسئول روشنگر، از خداوند متعال درخواست توفیق هر چه بیشتر ایشان را در همه مراحل زندگی داریم.

در مرحله اول سوالات آزمون به‌طور متوسط شامل 40 سوال تستی و 5 سوال کوتاه پاسخ (محاسباتی) بوده است. برای قبولی در این مرحله تسلط به کتب زیست شناسی دوره دبیرستان و داشتن اطلاعات در زمینه زیست‌شناسی عمومی نظیر کتب کمپبل، سولومون و یا life  ضروری می باشد. هم‌چنین به جهت سنجش سطح زبان تخصصی دانش‌آموزان تا 10 درصد سوالات این آزمون به زبان انگلیسی است.

آزمون مرحله دوم المپیاد علمی در اردیبهشت ماه هر سال برگزار می شود. در این آزمون حدود 40 نفر پذیرفته می‌شوند و به مرحله سوم راه می‌یابند. برگزیدگان مرحله دوم پس از گذراندن یک دوره‌ آموزشی در باشگاه دانش پژوهان جوان و پس از تعيين نتيجه‌ نهايي حائزين شرايط دريافت مدال هاي طلا، نقره و برنز اين دوره مشخص می شوند.

دارندگان مدال طلاي كشوري از شركت در كنكور سراسري دانشگاه‌ها معاف هستند و به عضويت تيم المپياد كشوري جمهوري اسلامي ايران در می‌آیند، دارندگان مدال طلا در دوره‌اي به مدت يك سال تحصيلي در باشگاه شركت می‌کنند و در نهايت از ميان آنان تيم‌هاي ملي اعزامي به المپيادهاي جهاني انتخاب می‌شوند.

به امید موفقیت های بیشتر این عزیزان.