>> اردوی درسی نوروز 1396 -متوسطه2

اردوی درسی نوروز 1396

نوروز است و دید و بازدید و سفر. هر طور که بخواهی منظم رفتار بکنی باز یک چیز پیدا می‌شود که برنامه‌ات را به هم بریزد. یک روز خواهر و برادر کوچکتر حوصله‌شان سر رفته و تفریح می‌خواهند. یک روز هم یک فیلم استثنایی وارد خانه شده که نمی‌شود از دیدنش صرف‌نظر کرد. یک روز دیگر هم عموجان‌ها و دایی‌جان‌ها دلشان برای هم لک زده و تصمیم دارند که در خانه ما همدیگر را ملاقات کنند و خاطره عروسی مامان و بابا را زنده کنند... کسی هم یادش نیست که من امسال کنکور دارم و یا داداشی امتحان نهایی دارد. اما از آن طرف مدرسه به آن درندشتی خلوت است و سر و صدایی نیست.

مشاورها فکر این روزها را کرده‌اند و مثل هرسال برای استفاده از فرصت تعطیلات نوروز برای دوره دروس و آمادگی برای امتحانات نهایی و کنکور برنامه ریزی کردند. دانش آموزان پایه سوم و چهارم متوسطه‌2 در تعطیلات به مدرسه آمدند و با یک برنامه منسجم و مرتب در کمال سکوت و آرامش درس خواندند و کتاب‌های درسی را دوره کردند.

اردوی مطالعاتی برای دانش‌آموزان چهارم از  سوم تا دوازدهم و برای سومی‌ها از پنجم تا نهم فروردین بود. هر روز از ساعت 8:00 مطالعه آغاز می‌شد و ساعت  20:00  به خانه برمی ­گشتند تا در کنار خانواده آرامش پیدا کنند. خوبی این اردو این بود که مجال می‌داد تا در روزهای آغازین و واپسین تعطیلات بدون عذاب وجدان و با خیال راحت مسافرت رفت، فیلم دید، دید و‌‌ بازدید کرد و عید داشت.

نظم و انضباط در این اردو مثال زدنی است. سر ساعت درس است. نمازش به موقع و ناهار در کنار دوستان. وقت خواندن درس آرامش خوبی برقرار است و زنگ تفریح آن هم با بازی و گفتگو و هیجان سپری می­شود. این امکان فراهم نیست مگر با همراهی معلم‌های دلسوز و مربیانی که در تعطیلات با از خود گذشتگی، محیطی مناسب برای اردوی مطالعاتی مهیا کردند.