>> آمادگی دفاعی:آموزش عملی اسلحه شناسی-متوسطه2

آمادگی دفاعی: آشنایی با سلاح انفرادی

یکی از درس‌های پایه دهم ،آمادگی دفاعی است و یکی از موضوعات آن آشنایی با سلاح است. در کتاب مختصری به صورت نظری سلاح معرفی می‌شود اما این مقدار برای کار با اسلحه کافی نیست و احتیاج است تا دانش‌آموزان در زمانی به صورت عملی و از نزدیک با سلاح آشنا شوند. این چنین است که هر سال مطابق دستورالعمل اجرایی، برای آموزش نظری و عملی این بخش از کتاب با همکاری بسیج مدرس به مدارس اعزام می شود.

سه‌شنبه بیست و نهم فروردین 1396، خانم محمدی با دو قبضه اسلحه کلاشنیکف  به متوسطه دوره دوم آمدند. ابتدا دانش‌آموزان را در 8 ستون تقسیم کردند و سلاح را به دانش آموزان نشان دادند. بچه­ ها که تا آن لحظه سلاحی را از نزدیک ندیده بودند با کنجکاوی توجه می‌کردند و دوست داشتند که اسلحه به‌دست بگیرند.

در مرحله بعد مشخصات و ویژگی سلاح کلاشینکف، چگونگی قرار گرفتن اسلحه در حالت ایمنی و نکات ضروری برای حفظ خود و اطرافیان در هنگام کار با سلاح  توضیح داده شد. سپس باز و بسته کردن اسلحه و تمیز نمودن آن ا نشان داده شد. تیراندازی و هدف‌گیری به‌صورت ایستاده، نشسته و خوابیده تدریس شد. پس از آن بچه ­ها به‌صورت حلقه دور هم نشستند، یک نفر اسلحه را باز می‌کرد و نفر بعد آن را می‌بست و خشاب‌گذاری می‌کرد.

در پایان کلاس با دعای فرج و صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به پایان رسید.