>> روز معلم-متوسطه دوره دوم

روز معلم در متوسطه دوره دوم

سه‌شنبه دوازدهم اردیبهشت شور وشادی در فضای مدرسه برپا بود. روز معلم هم‌زمان شده‌ بود با میلاد سیدالساجدین علیه السلام. دانش‌آموزان به دبیران خود که می‌رسیدند تبریک می‌گفتند؛ چون روز معلم بود و معلم‌ها هم با دیدن دانش‌آموزان مبارکباد می‌گفتند، آخر این روزهای اول شعبان همه‌اش عید است.

دونفر از دانش‌آموزان پایه دهم از طرف بقیه دوستانشان دبیران عزیزشان را برای جشن دعوت کردند. ساعت‌های درس کوتاه شده بود. ساعت 11:45 همه در نمازخانه جمع شدند. خانم‌ها مهسا محرابی و فاطمه‌ کیایی مجریان برنامه به حضار خوش‌آمد گفتند و جمع را دعوت به استماع آیات اول تا هفتم سوره قلم کردند که خانم زهرا شفیع زاده قرائت کرد. خانم زینب صمیمی متنی زیبا خواند که دانش‌آموزان جمع‌آوری کرده بودند. قسمت مهیج برنامه، دعوت از دبیران برای شرکت در مسابقه حدس ضرب‌المثل به همراه نقاشی  بود.  خانم‌ها سیده فاطمه شبیری –دبیر سواد رسانه‌ای- و ضحی حسن‌پور-مشاور پایه اول-  در یک گروه قرار گرفتند و دبیران فیزیک خانم‌ها زهرا سعیدی تهرانی و ضحی آقازاده در گروه دیگر و با تشویق بچه‌ها و دبیران دیگر با هم مسابقه دادند.

پس از آن متنی خوانده شد و نوبت تشکر و قدردانی از دبیران محترم بود. دانش‌آموزان پایه دهم کارت‌های زیبایی طراحی کرده بودند که به همراه گل تقدیم تمامی دبیران و کادر اجرایی  حاضر در جشن کردند. دانش‌آموزان  سوم هم که در کلاس درس برای هر دبیر هدیه‌ای آماده کرده بودند، در روز جشن  گلدان زیبایی  برای تشکر از خانم انسیه امین –مدیر متوسطه دوره دوم-  و کادر اجرایی به رسم هدیه تقدیم کردند.