>> سوم شعبان-متوسطه2

جشن میلاد امام حسین علیه السلام و حضرت ابا الفضل العباس

ماه شعبان با برکت و رحمت فرارسیده بود، شاخه‌های طوبی به سوی زمین کشیده شده بودند. دانش‌آموزان پایه سوم با وجود مشغله زیاد شور حسینی علیه‌السلام آرامشان نگذاشت و خواستند دست در این شاخه‌ها آویزند و بهر بگیرند. این بود که جشن میلاد امام حسین علیه‌السلام را برعهده گرفتند.

از پنج‌شنبه آخر رجب، مقدمات جشن را آماده کردند. خانم‌ها مینا احمدی، لیلا معینی، مطهره فرحمند، فاطمه آستانی، یگانه شریفی و فاطمه بنی‌احمدی  طراحی صحنه کردند و تا ساعت‌ها در مدرسه ماندند تا طرحی زیبا درافکنند. روز یک‌شنبه سوم اردیبهشت ساعت کلاس‌ها کوتاه شد. همه از ساعت 11:45 در نماز خانه جمع شدند.  برنامه با خوش‌آمدگویی خانم‌های مجری برنامه محیا جاوید و کوثر حاجعلی آغاز شد. خانم فاطمه ساعتچی آیات سوره فجر را قرائت کرد. مجری‌ها با بیان گرمشان نوبت را به گروه سرود دادند که با هماهنگی سرود زیبایی را در روز میلاد خواندند. خانم‌ها لیلا سدیفی، زهرا شاه‌حسین دستجرد، مطهره فرحمند، زهرا بنی‌احمدی و زهرا یزدانی تازه  بحر طویل در مدح و زندگی ائمه اطهار سلام الله علیهم خواندند و صحنه را زهرا گلزاری و فاطمه امینی سپردند که آن‌ها مولودی خواندند و حضار با شور وشعف دست زدند و همراهیشان کردند. سر آخر هم مسابقه بود، ادابازی توسط دوگروه داوطلب از دانش آموزان پایه سوم و دهم.

همه دوست داشتند برنامه خیلی بیشتر باشد، ولی روز‌های پایانی سال تحصیلی است و حجم زیاد کارهای درسی که باید انجام شود. برنامه با سلام بر آقا اباعبدالله الحسینعلیه‌السلام به پایان رسید. آخر آخرش هم؛ نماز، ناهار و کلاس...