>> بازی مهیج در اتاق فرار،بازی تله-متوسطه2

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

بازی مهیج در اتاق فرار «بازی تله»

فرار از اتاق – شکار گنج - سرگرمی مهیج و جدید: اتاق گریز، برای اولین بار در ایران

گروهی از دانش‌آموزان فعال پایه دهم در  کلاس‌های تابستانی‌96_95، یک گروه نمایش راه انداخته بودند و در مناسبت‌های مختلف دست‌ به‌کار می شدند و نمایشی به صحنه اجرا می‌گذاشتند. حالا نوبت مربیان مدرسه بود که تشویقشان کنند. تشویقی که بازهم فکر آن‌ها را بیشتر راه بیندازد و  سر ذوق آوردشان. پیشنهادهایی آمد و تصمیم گرفته‌ شد که به ساختمان «فکرکده»  بروند و از بخشی از سرگرمی مهیج و جدید بازی «فرار از اتاق» به نام  «تله» استفاده کنند.

قرار مدار گذاشته شد و اطلاعیه به منزل رفت. گروه نمایش و برگزارکنندگان مسابقات جشن بیست‌ودوم بهمن، ظهر روز چهارشنبه 30 فروردین 1396 در گروه‌های چهار نفری در این بازی شرکت کردند.

این بازی به صورت معمایی و جنبشی برگزار می‌شود و واقعا برایشان جدید و لذت بخش بود. بازی این طوری است که گروه وارد اطاقی می‌شوند که خط سیر داستانی مشخصی دارد و آن ها باید معمای اتاق را حل کنند تا بتوانند بعد از چهل دقیقه از اتاق خارج شوند. هر وقت هم که گیر کردند می‌توانند از مدیر بازی کمک بگیرند. کسانی که از معما و حل آن خوششان می‌آید از این بازی لذت می‌برند.