>> مسابقه کتابخوانی خورشید پشت ابر-متوسطه1و2

مسابقه کتابخوانی خورشید پشت ابر

کتاب‌دارهای کتابخانه متوسطه مجتمع فرهنگی روشنگر قبل از شروع جشن‌های شعبانیه مطالعات فراوانی کرده بودند و با مطالعه چند کتاب پیرامون موضوع مهدویت نیت کردند، مسابقه‌ای به جهت آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با امام زمانعجل‌لله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ترتیب دهند تا وظایف­ شیعیان نسبت به امام‌ عصر را بشناسیم، بدانیم در دوران غیبت چه باید بکنیم و انتظار فرج چیست و...

جمله‌هایی از کتاب‌ها انتخاب شد و به در و دیوار و هر جا که دیده شود، نصب شد. وقتی دو روز مانده بود به مسابقه، برگه سوالات درکنار آن جمله‌ها گذاشته شد و دانش‌آموزان تشویق شدند تا به سوالات از روی جمله‌ها و کتاب‌های موجود در کتابخانه پاسخ دهند. روزهای چهارشنبه بیستم و شنبه بیست‌وسوم اردیبهشت روز پاسخگویی به سوالات بود.

نیت کتاب‌دارها خیر بود و استقبال خوبی هم شد و امیدوارندکه توانسته باشند گامی برای معرفت بیشتر به امام حاضر برداشته باشند.

برگزیدگان مسابقه خورشید پشت ابر

پایه