>> گزارش ضیافت افطار-متوسطه‌2

ضیافت  افطار- متوسطه2

همه همکاران و دانش‌آموزان متوسطه دوره دوم، برای روز شنبه سیزدهم اردیبهشت 1396 به ضیافت افطار دعوت بودند. از مدتی قبل در گروه‌ها و با اطلاعیه و ... به همه خبر داده و درخواست شده بود که کسانی که در این مهمانی شرکت می‌کنند، اعلام حضور نمایند تا تدارک به اندازه لازم باشد و از اسراف و ریخت و پاش بی‌مورد پرهیز شود، هر چند که در هر صورت باز هم حتما مدرسه دست بالا را می‌گیرد که چیزی در سفره مهمان کم نباشد. بالاخره اسامی شرکت‌کنندگان و آمار برای تهیه افطاری به خانم خدیجه مغیثی -معاون مالی و اداری- ارائه شد.

دانش‌آموزان پس از پایان ساعت امتحان در کلاس جمع شدند و خانم مهدیه کریمی معاون آموزشی- درباره برنامه­ و محتوای دفترچه کلاس‌های تابستانی توضیحاتی دادند. تعدادی از دانش‌آموزان در این زمان به منزل رفتند، عده‌ای از آن‌ها می‌خواستند، استراحتی بکنند و قبل از اذان  برای صرف افطاری در کنار دوستان و معلمان خود باشند و عده‌ای دیگر هم خداحافظی کردند.

تا افطار ساعات زیادی باقی بود و برای گذران این ساعات مسئولین مدرسه از روزهای قبل جلساتی گذاشته و برنامه ریزی کرده بودند تا هر کدام از بچه‌ها به میل و ذائقه خود بتوانند فعالیتی را پیدا کنند تا این اوقات به خوشی و خوبی سپری شود. گروهی در اتاق تربیتی به هم‌خوانی قرآن جزء سیزدهم پرداختند و خانم مریم اسدی –مربی پرورشی-  مسئولیت این گروه را به‌عهده داشتند. عده‌ای در اتاق اجتماعات به تماشای فیلم «لاک قرمز »، نشستند و نقد فیلم را از زبان خانم عاصمه قاسمی دبیر جامعه شناسی- شنیدند. خانم مریم پاک‌نژاد معاون فرهنگی متوسطه- در این قسمت همراه بودند و عده‌ای هم به همراه خانم فاطمه محمدی ناظم- و خانم ریحانه حیدری –مسئول سمعی بصری- برای  افطار سبزی پاک کردند که در قسمت آخر آن خانم پاک‌نژاد هم به جمع آنان پیوستند.

با اذان ظهر همه به نماز خانه رفتند و نماز جماعت را به امامت حجت الاسلام اهری اقامه کردند و پس از نماز راهی سفر خواب شدند، که خواب روزه‌دار تسبیح پروردگار است تا با نشاط و سرحال به بقیه برنامه­ های اردوی یک روزه تا افطار برسند. (برنامه‌های این روز در جدول آمده است)

دانش‌آموزان پیش دانشگاهی هم در خدمت خانم راضیه بوباش معلم اخلاق بودند و درباره توکل شنیدند. ناگهان صدای گروهی از بچه‌ها آن‌ها را که خواب بودند بیدار و همه را خبردار کرد که مسابقه والیبال ایران و برزیل شروع شده. از این ساعت به بعد سرسرای ورودی هم‌کف صدای تشویق دخترانی بود که بازی را تماشا می‌کردند و همه مدرسه را با صدای خود پر کرده بودند.

با صدای ملکوتی اذان مغرب با حضور مسئولین مدرسه، معلمان و همکاران و دانش‌آموزان باز هم صفوف جماعت پشت هم قرار گرفت و نمازجماعت اقامه شد و بعد از نماز همگی جهت صرف افطاری به تالار غذاخوری دعوت شدند.