>> جلسه اولیا.گزارش سالانه.کارنامه -متوسطه2

جلسه اولیا و گزارش سالانه و تقدیم کارنامه

سه‌شنبه در پایان بهار در سی‌امین روز از خرداد و هفته آخر ماه مبارک رمضان، یکی دو ساعتی مانده به افطار، والدین دانش‌آموزان متوسطه دوره دوم یکی پس از دیگر ی به نمازخانه مدرسه وارد می‌شدند. همه که آمدند، با صوت قرآن همه سکوت کردند و به نوای ملکوتی کلام الله مجید گوش جان سپردند.

مدیر دبیرستان -خانم انسیه امین- گزارشی فراگیر از فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی و اردوها در سال تحصیلی 96-95 ارائه دادند و دانش‌آموزان برتر (معدل بالای 19) رشته­ ریاضی و تجربی پایه دهم معرفی شدند (کارنامه امتحان نهایی پایه سوم متوسطه هنوز از طرف اداره آموزش‌و پرورش صادر نشده بود). ایشان گفتند؛ کار مشاور پایه، رصد عملکرد معلم‌ها و دانش‌آموزان است. مشاورهای پایه در برقراری توازن بین تکالیف و ساعات مطالعه دانش‌آموزان نقش دارند و مراقب هستند که تکالیف (هم به لحاظ حجم و هم به لحاظ محتوا) مناسب باشند؛ البته همان‌طور که در این یک‌سال متوجه شدید، به‌طور طبیعی تکالیف در دبیرستان بیشتر است.

در گزارش فعالیت‌های فرهنگی از مسابقات قرآنی (حفظ و تفسیر و قرائت)، کتاب‌خوانی، نهج‌البلاغه و برنامه مهمان هفته صحبت شد و درباره چگونگی دعوت از مهمان‌ها و مفید و مؤثر بودن آنان برای بچه‌ها گفتند و این‌که دانش‌آموزان به دل‌خواه در این برنامه شرکت می‌کنند و از اولیا خواستند اگر افرادی را می‌شناسند، معرفی کنند تا از طرف مدرسه از آن­ ها دعوت شود، زیرا دیدن تلاش افراد موفق در نوجوانان ایجاد انگیزه می‌کند.

خانم امین گزارشی از اردوهای سال بیان کردند و از اولیا دعوت کردند تا دانش‌آموزان را برای شرکت در اردوها ترغیب نمایند زیرا برنامه‌ریزی اردو و اجرای آن کار بسیار پر زحمتی است و خانم­ های همکار در اردوها مسئولیت زیادی را به عهده می‌گیرند و اردوها می‌توانند بسیار خوب و آموزنده باشند.

در توضیح برای کلاس‌های تابستانی گفته شد، این کلاس‌ها اجباری نیست ولی محتوای آن ضروری است که لازم است در زمانی خارج از برنامه سال تحصیلی آموزش داده شود و بهترین زمان تابستان است. ایشان از اولیا درخواست کردند که با تدبیر بچه‌ها را تشویق کنند تا در این کلاس‌ها شرکت کنند تا در طول سال تحصیلی مشکل پیدا نکنند.

در برنامه تابستانی تلاش شده که برای رفاه خانواده و بهره‌مندی از فرصت تابستانی در طول 7 هفته کلاس تابستانی یک هفته تعطیلی در نظر گرفته شود. از خانواده‌ها درخواست شد که مسافرت‌ها را به گونه‌ای برنامه ریزی بفرمایند که مانع غایب شدن دانش‌آموزان بشود و حتی الامکان مسافرت‌ها در زمان تعطیلات آخر هفته و یا تعطیلی میانی باشد.

خانم امین در پایان گزارش خود از اولیا تشکر کردند و برای همۀ اولیا و دانش‌آموزان آرزوی موفقیت و سلامت نمودند و از اقای  دکتر مهدی دوایی سخنران این جلسه دعوت کردند تا ارتباط موثر والدین و فرزندان را بیان کنند.