>> گزارش ضیافت افطار دانش آموختگان-متوسطه‌2

ضیافت  افطاری دانش‌آموختگان

رمضان 1438- خرداد1396

ماه رمضان امسال هم مطابق رسم هرسال، روشنگر شبی را سفره گسترد و میزبان دانش‌آموختگان خود شد که اینک به دوره بیست‌ودوم رسیده‌اند. حدود 1200 خانم که اکنون بعضی‌شان صاحب یک یا چند بچه هستند و بعض دیگر دخترکانی تازه هستند که برخی دختر همین خانم ها هستند. 1200 مهمان با هم در یک شب بسیار صفا دارد اما این نگرانی وجود داشت که میزبان آن‌چنان که می‌خواهد نتواند آسایش میهمان را فراهم کند. تدبیر اندیشیده شد و قرار شد برای پذیرایی بهتر ضیافت افطاری در دو شب برگزار شود.

دانش‌آموختگان دوره اول تا سیزدهم روز دوشنبه 24 ماه مبارک رمضان -29 خرداد-  و دورۀ چهاردهم تا بیست‌و دوم روز چهارشنبه 26 ماه مبارک رمضان -31 خرداد- در مدرسه حضور به هم رسانند. روز دوشنبه از ساعت 17:00 به بعد مهمان‌ها یکی یکی آمدند تا دم افطار که مدرسه پر بود از شور دیدار، سلام و احوال‌پرسی دانش‌آموختگان و معلم‌ها و ذکر خاطرات شیرین گذشته و دیدن دوستان و همکلاسی‌ها و در آغوش کشیدن هم. حضور فرزندان آن‌ها که دیگر بعضی‌ها قد و بالایی به هم زده‌اند و از مادرانشان بلندتر شده‌اند. بچه‌های کوچک و نازنین و نوزاد در کالسکه ...یادمان آورد که دیگر بچه‌هایمان بزرگ شده‌اند و برای خودشان خانمی شده‌اند؛ بعضی دکتر، بعضی مهندس، بعضی فوق تخصص، بعضی کارمند و بعضی مادر در خانه هستند. بعضی از آن‌ها هم دخترانشان در روشنگر درس می‌خوانند. در حیاط و سرسرا همه جا پر بود. هر معلمی را که می‌دیدند، دورش جمع می‌شدند و می‌گفتند و می‌شنیدند. شنیدن فقدان معلم ریاضی مهربانشان مکدرشان کرده‌بود و در کنار دوستان یادش را گرامی داشتند و و به خانواده ایشان تسلیت گفتند.

اما روز چهارشنبه مهمان‌ها جوان‌تر بود  و سرخوش‌تر و البته بیشترشان فارغ از اهل و عیال و دغدغه افطاری دادن به آن‌ها، پس چنین  بود که در نمازجماعت ظهر و عصر بودند کسانی که برای افطار آمده بودند تا زودتر دوستانشان را ببینند و ساعت بیشتری با آن‌ها سپری کنند. دوستانی که سابقه دوستیشان بعضی بیشتر از دوازده سال و چهارده سال است و از مهد کودک با هم رفاقت کرده‌اند تا امروز که رشته‌های جدا و دانشگاه و دانشکده جدا از هم سوایشان کرده وگرنه سال‌ها باهم بوده‌اند و امروز دلتنگ دیدار هم هستند، هر چند که ساعتی پیش با هم گفت‌وگو کرده‌اند.