>> ضیافت افطاری و بازار جوایز-متوسطه1

ضیافت افطاری و بازار جوایز

خرید جایزه برای دختران نوجوان، کار آسانی نیست ولی در مقایسه با جمع‌آوری امتیازات یک‌ساله فعالیت‌های پروشی، دیگر سخت به نظر نمی‌رسد. از چند روز پیش‌تر، گروهی از مربیان متوسطه1 رفته بودند بازار بزرگ تهران ؛ خیلی تلاش کرده بودند تا مجموعه‌ای از جوایز را گردآورند که برای دانش‌آموزان کاربردی، مفید و جذاب باشد. بعد از خرید، نشتند بر سر کارِ دشوارِ جمع‌آوریِ امتیازاتی که دانش‌آموزان متوسطه دوره اول در یک‌سال فعالیت‌های آموزشی و پرورشی به دست آورده‌اند. جمع‌آوری نهایی امتیازات، کاری بس زمان‌بر بود. بعد از آن نوبت کار خانم‌های دبیر و معاونین بود که دفترچه امتیاز دانشآموزان را امضا کنند.

امتیازها که مشخص شد، بن‌های خرید هر نفر، از بازار جوایز آماده و تحویل دانش‌آموز شد. بچه‌ها می‌توانستند با 5000 امتیاز یا از جوایز انتخاب کنند یا از فرصت یک شب و یک‌روز اردوی فشم با دوستانشان همراه شوند. بن اردو بسیار مورد استقبال قرار گرفت و البته تعدادشان هم کم نبود.

بازار جوایز در بیست و یکم خرداد در  کتابخانه برپا شد. بچه‌ها شاد وخرم از منزل به مدرسه آمدند.  در یک چشم برهم زدنی  اجناس بازار تمام شد و جوایز خود را انتخاب کردند و سپس در ضیافت افطار متوسطه دوره اول شرکت کردند. این ضیافت از حیاط شروع شد، دورهمی داشتند و بازی کردند و از لحظات لذت بردند، به طوری‌که متوجه رفتن آفتاب نشدند تا صدای اذان مغرب شنیده شد.

گروهی شدند دارو دسته تدارکات و قسمتی از حیاط را فرش و جانمازها را پهن کردند. وضو ساختند و صف بستند نماز جماعت به  امامت حجت‌الاسلام آقای خیرخواه اقامه شد. بعد از نماز و مناجات همه به ناهارخوری رفتند و دور هم، در کنار دوستان افطار کردند.