>> اردوی سلامت- تابستان1396-متوسطه1

اردوی سلامت- تابستان1396

دختران امروز، مادران فردا هستند و سلامت خانواده در گرو سلامت آن‌ها است. برخی از مشکلات وبیماری‌ها اگر به‌موقع شناسایی و تشخیص داده شوند، درمان و پی‌گیری آن‌ها بسیار موثرتر خواهد بود، درحالی‌که برخی موارد با بالاتر رفتن سن نوجوان، دیگر قابل برگشت نیستند.  غربالگری  (screening)خط مشی شناسایی بیماری‌های بدون علامت، در جمعیتی به‌ظاهر سالم است که در معرض خطر بیماری یا نقصی قرار دارند که بعداً مشکل آفرین خواهد شد. این نواقص شناسایی شده و به پزشک یا مرجع مربوط جهت بررسی بیش‌تر ارجاع داده می‌شوند تا خطر، کاهش داده شده یا کاملاً برطرف گردد.

شنبه 31 مرداد ماه 96، دانش‌آموزان پایه هفتم و مادرانشان بین ساعت 8:00 تا 12:30، اردوی سلامت را در مدرسه گذراندند. از دانش‌آموزان پایه هشتم؛ خانم کیمیا قاسم‌زاده: همان ابتدا مسئولیت خوش­آمدگویی و تحویل و پس گرفتن فرم ­ها و هدایت مادران را  به‌عهده داشت. دانش‌آموزان از هفت ایستگاه برای غربالگری و رفع برخی مشکلات احتمالی جسمی عبور کردند. در ایستگاه معاینه عمومی خانم‌های دکتر معصومه تراب‌نژاد (مسئول بهداشت مقطع متوسطه) و مونا جهانگیریان (پزشک عمومی) از دانش‌آموزان استقبال کردند و  در ایستگاه اسکلتی-عضلانی خانم دکتر الهه شیردل –متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و الکترومیوگرافی- نشسته بود. مسئولین ایستگاه تغذیه و رژیم درمانی خانم‌ها زینب کریمی و سمیه عابدینی (کارشناس تغذیه و رژیم درمانی) بودند. در ایستگاه بینایی سنجی -کارشناس بینایی سنجی- خانم فهیمه محمدیان به کار خود مشغول بود و خانم دکتر لعیا کریمان –دندان‌پزشک- ایستگاه دندانپژشکی را اداره می‌کرد و در ایستگاه بهداشت دهان و دندان دانش‌آموزان خانم‌ها حورا عابدین و مهسا پورسعیدی، زهرا مدرسی و مبینا‌ اسدپور با گروه همراهی کردند. در آخرین ایستگاه –شنوایی سنجی-  کارشناس بهداشت خانم فاطمه خلیلی کار را به پایان برد.