>> اردوی اوشان- اردوگاه رفاه-متوسطه1

اردوی اوشان- اردوگاه رفاه

بیست‌و دوم خرداد با زبان روزه! در گیرودار امتحانات، اطلاعیه‌ای به دست دانش آموزان متوسطه دوره اول رسید مبنی بر این‌که در گیرودار تابستان در گرمای هوای بیست‌ویکم مرداد به دومین اردوی تابستانی دعوت شده‌اید.

اما آمادگی برای اردو که به همین‌ سادگی نیست؛ کلی برو بیا دارد. هر دو طرف ماجرا مشغول هستند. هم برگزارکنندگان و هم مدعوین. برو و بیای مدعوین که معلوم است، شستن و بستن و جمع کردن و شاید اندکی خرید کردن... اما برو بیای برگزار‌کنندگان شکلش فرق می‌کند. نامه‌نگاری و هماهنگی زیاد دارد؛ از همین دعوت‌نامه بگیرید تا درخواست از اداره آموزش پرورش و هماهنگی با اردوگاه و اطلاعیه دادن به خانواده‌ها و جمع کردن رضایت‌نامه ولی و ماشین گرفتن... و بعد می‌رسد به خرید و بستن و شستن و کلی کار ریز و درشت دیگر که از حوصله من و شما خارج است و کار برگزارکنندگان است.

یکی از کارها این بود که نهم مرداد از مدعوین محترم خواسته‌ شد که معلوم کنند آیا در اردو شرکت می‌کنند یا خیر. این کار به ظاهر ساده است و زحمت زیادی ندارد، اما انگار این‌طور نیست و خیلی سخت است. اما چرا و به چه علت، معلوم نیست؛ زیرا مدعوین محترم به این کار اهمیتی زیادی نمی‌دهند، شاید نمی‌دانند که برگزارکننده محترم اردو و حتی شاید مهمانی و یا هر برنامه دیگری لازم است بداند که برای چند نفر باید تدارک ببیند وگرنه کلی بریز و بپاش اضافی می‌شود که خدا را خوش نمی‌آید. این می‌شود که روز اردو تعدادی غایب هستند و باید کلی وقت گذاشت و پیگیری کرد و تعداد بیشتری رضایت‌نامه در جیب، خواهان شرکت در اردو هستند. این جریان برای این اردو هم اتفاق افتاد. آخرین آمارها روز چهارشنبه عصر حکایت از ۴۸ نفر داوطلب برای این اردو داشت در حالی‌که صبح پنج‌شنبه با وجود ۱۰ نفر غایب، تعداد نهایی ۷۰ نفر بود.

سرتان درد نگیرد، بعد از حضور و غیاب و بده و بستان و ... با بیست دقیقه تأخیر ساعت ۸:۲۰ راه افتادند. ساعت ۹:۴۵ به اوشان- اردوگاه رفاه رسیدند و فوری بساط صبحانه گسترده شد. آب جوش آمد و چای فراهم شد و همه برای صرف صبحانه فراخوانده شدند. بعد از صحبت‌های اولیه و قرار و مدارها، هر گروه رفتند به سویی تا به فعالیت دلخواه خود برسند. تعدادی از همان اول رفتند استخر اما تعداد بیشتری به آب‌بازی و خیس کردن هم در محوطه اردوگاه مشغول شدند. لازم به ذکر است که در این مورد سعی کردند اسراف نشود و جوی آبی در محوطه روان بود که سرچشمه آن رودخانه بود و مجددا به آن می پیوست. بازار بازی‌های فکری و دورهمی هم در خنکای سایه درختان، داغ بود. گرمشان که شد با قاچ‌های هندوانه خنک شدند تا هنگامه ظهر که به نماز ایستادند و بعد هر گروه سفره ناهارش را با دوستان در گوشه‌ای دلخواه باز کرد و ساعت ۱۴:۳۰ وقت جمع و جور و رفت و روب بود و ساعت 15:00 اردوگاه را ترک گفته و ۱۶:۵۰ در مدرسه.

... و شکر خدا برای یک اردوی خوب و سلامت. خیلی خوش گذشت، تنها دلمان می‌خواهد برای اردوهای بعدی درددل‌های ساعت اول را هم نداشته باشیم.