>> پایه دهم و یازدهم در بوستان بانوان

پایه دهم و یازدهم در بوستان بانوان

شنبه بیست‌وهشتم مرداد 1396، در گرماگرم کلاس‌های تابستانی دانش‌آموزان پایه‌ دهم و یازدهم متوسطه دوره دوم روشنگر برای یک اردوی نیم‌روزی عازم بوستان بهشت مادران شدند.

این بوستان زیبا با فواره‌های چشم‌نواز و سبزه‌ها و درختان بلندش فضای دلپذیری برای پیاده روی  ایجاد کرده است. وسایل بازی هم فراهم بود، دستگاه‌های ورزشی، بدمینتون، والی‌بال و بسکت‌بال؛ هر کدام به نوعی همه را مشغول کرده بود.  بعضی بچه‌ها هم مشغول صحبت با مربیان برای برنامه‌های سال تحصیلی جدید بودند.

پس از ادای نماز و صرف ناهار، آفتاب تندتر شد و تحمل گرما سخت بود.برای ساعت دو بعدازظهر، وسایل خود را جمع‌آوری کردند و به مدرسه بازگشتند. خوشبختانه در هنگام بازگشت از ترافیک خبری نبود و چندان نگذشت که به مدرسه رسیدند و با سرویس‌ها راهی خانه شدند.