>> کلاس‌های تابستان 1396-متوسطه1

کلاس‌های تابستان 1396

برنامه‌ریزی برای کلاس‌های تابستانی در متوسطه دوره اول از اردیبهشت آغاز شده بود. کلاس‌های گوناگونی پیشنهاد شد که دانش‌آموزان می‌توانستند از میان آن‌ها انتخاب می‌کردند.

عناوین کلاس‌ها به این شرح بود:

کلاس‌های تابستانی

ورزشی

کاراته، بسکتبال، اسکیت، بدمینتون، شنا، بدنسازی

خانه‌داری

خیاطی، شیرینی و کیک پزی

هنری

نقاشی با آبرنگ، جعبه سازی، فیلم سازی

فکری

لگو مقدماتی و رباتیک، بازی- ریاضی، امور پژوهشی

اجتماعی

دادگاه و فن بیان، آشنایی با مشاغل

ادبی

حافظ خوانی، مثنوی خوانی

زبان ترمی

کلاس‌های رباتیک، حافظ‌ خوانی، مثنوی خوانی و بازی- ریاضی در انتخاب دانش‌آموزان به حد نصاب لازم نرسید و تشکیل نشد. داوطلب خیاطی هم دو نفر بودند که خارج از نصاب بود اما علاقه همان دو نفر و درخواستشان موجب تشکیل این کلاس شد.
کلاس‌ها از 26 تیر ماه به مدت 6 هفته در روز‌های دوشنبه و چهارشنبه برگزار شد. هر کلاس 12 جلسه بود. دو اردوی تفریحی نیز در میانه این کلاس‌ها برگزار شد. اولین اردو، در اول مرداد اردوگاه فضیلت واقع در وردآورد کرج و دومین اردو 21 مرداد در اردوگاه رفاه  برگزار شد. از بین کلاس‌ها، کلاس شیرینی‌پزی با استقبال خوبی مواجه و در دو جلسه برگزار شد. معلم این کلاس که از مادران دانش‌آموزان پایه هشتم هستند وسایل و مواد لازم را برای هر جلسه به تعداد بچه‌ها تهیه می‌کردند وآموزش‌های متنوع، جذابی از شیرینی و کیک پزی ارائه کردند. دومین کلاس پرطرفدار، کلاس بسکتبال بود که استقبال زیاد دانش‌آموزان مسئولین را مجبور کرد تا کلاس را در دو سطح مبتدی و پیشرفته به اجرا درآورند.
در روز پایانی برگه‌های نظرسنجی کلاس‌ها در میان دانش‌آموزان توزیع شد و به سوالات پاسخ داده شد.
نظرات و پیشنهادات: دانش‌آموزان به رشته ورزشی بدمینتون و شنا علاقه نشان دادند و تمایل دارند تا این آموزش در طول سال هم ارائه شود. در کلاس آشپزی بهتر است تمام کارها از اول تا پایان به عهده دانش‌آموزان باشد.تنوع کلاس‌های تابستانی بیشتر باشد. دانش آموزان اعلام کردند که جای چند کلاس خیلی خالی بود مثل عکاسی، نقاشی روی پارچه، نقاشی روی شیشه و... درخواست آنها این بود که محل‌های جدیدی برای اردوها درنظر گرفته شود.