>> جلسه مادران پایه چهارم-متوسطه 2

جلسه مادران پایه چهارم

جلسه مادران پایه چهارم متوسطه روز دوشنبه ششم شهریور 1396 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. خانم پروین کبریایی –مدیر پیش‌دانشگاهی- سیر عملکرد پیش‌دانشگاهی را در سال جاری تبیین کرده و بر نکات ذیل تاکید نمودند:

-نحوه تعامل با دانش­ آموز،

-عکس العمل خانواده بعد از آزمون‌های جامع و سایر آزمون‌هایی که در طی سال چهارم برگزار می‌شود،

-چگونگی ساعات مطالعه در منزل و مدرسه،

-چگونگی کیفیت عصرانه دانش­ آموزان،

-عدم استفاده دانش­ آموزان از موبایل در مدرسه و ترجیحا در منزل،

- مدرسه برای دانش آموزان هیچ نوع وسیله نقلیه برای بازگشت به خانه کرایه نمی‌گیرد،

-تاخیر و غیبت و ارائه گواهی پزشک،

-دانش­ آموزان در بین روز پذیرش نخواهند شد،

-از اول مهر چهار روز در هفته بعد از ساعت رسمی مدرسه تا ساعت 20:00 در مدرسه مطالعه می­ کنند.

در بخش دوم جلسه خانم کتایون باقری -کارشناس ارشد تغذیه- توصیه‌هایی درباره تغذیه در سال پیش­ دانشگاهی ارائه کردند.

-مهم بودن چگونگی و کیفیت وعده صبحانه،

-نحوه انتخاب نان سالم در سبد غذایی،

-نوشیدنی‌هایی که استرس را کم می­ کنند،

-میان وعده های مفید برای دانش­ آموزان،

-میزان و نحوه استفاده از پروتئین‌ها (غلات، گوشت، میگو و ماهی).

در پایان جلسه کارنامه آزمون‌های روزانه دانش­ آموزان به مادران ارائه شد.