>> کلاس تابستانی تدبر در قرآن کریم-مجتمع

کلاس تابستانی تدبر در قرآن کریم

مجتمع فرهنگی روشنگر با همکاری مدرسه دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران، در تابستان 1396 برای همکاران کلاس تدبر در قرآن برگزار‌کرد. هر یک‌شنبه بعد از فریضه عصرگاهی  همکاران مجتمع و جمعی از علاقه‌مندان در اتاق اجتماعات دبستان پای درس آقای یاسر رضازاده  حاضر می شدند و در ده جلسه سوره‌های ناس، فلق، نصر و همزه را تدبری خواندند و خود را برای دوره جدید این کلاس ها در سال تحصیلی جدید آماده می کنند.

«تدبر در قرآن» موهبتی الهی به انسان است که با این موهبت، توان اندیشه در کلام وحی را یافته و اندیشه‌هایش را می‌تواند مبنای سنجش حق از باطل قرار دهد و بر اساس توجهی که نسبت به کلام خالق دارد، به برنامه‌ریزی مطلوبی در زندگی دست یافته، حیات طیّبه را تجربه ‌کند. انسان می‌تواند با تدبر در کلمه‌ها، آیات و سوره‌های قرآن، به جرعه جرعه‌های ماءِ ‌مَعین دست یابد.