>> کلاس‌های تابستان 1396-متوسطه2

کلاس‌های تابستان 1396-متوسطه دوره دوم روشنگر

کلاس‌ها از روز یک‌شنبه هجده تیر 1396 آغاز شد. قرار بر این بود که هفت هفته کلاس باشد -البته در نیمه مرداد پس از گذران چهار هفته از کلاس تابستانی یک زنگ تفریح یک هفته‌ای در برنامه بود که خیلی چسبید- همه فرصت مسافرت نرفتند اما به آن‌ها که رفتند خوش گذشت ولی آن‌ها هم که نرفتند کم خوش نگذراندند، تعطیلی خودبه‌خود خوشمزه است حال اگر در تابستان باشد که چند برابر.

دهمی‌ها دو روز در هفته کلاس داشتند که شامل کلاس‌های درسی و مهارتی بود. در بخش درسی، ریاضی، فیزیک و عربی وجود داشت و در بخش مهارتی سبک زندگی، مهارت یادگیری و نقد فیلم.

... و اما یازدهمی‌ها سه روز در هفته به مدرسه می‌آمدند و دو دسته کلاس داشتند. یک دسته به انتخاب خودشان هر کلاس را که می‌خواستند می‌رفتند و یک‌دسته هم برای همه دانش آموزان بود که شامل ریاضی، فیزیک، پژوهش دینی، نقد فیلم می شد و زیست‌شناسی برای تجربی‌ها و آمار و احتمال برای ریاضی‌ها بود. رشته‌های انتخابی هم خیلی متنوع بود و در آن می توانستید ببینید: پاسخ به شبهات دینی، نهج‌البلاغه، آشنایی با مثنوی، حافظ پژوهی، منطق ریاضی، مغالطات، المپیاد شیمی، آشپزی، جعبه‌ سازی، چهل‌تکه دوزی، فیلم‌سازی، کامپیوتر، کمک‌های اولیه و کلاس های ورزشی: شنا، والی‌بال، پیلاتس، دفاع شخصی و تنیس روی میز. در رشته‌های انتخابی شرط تشکیل هر کلاس رسیدن به حد نصاب بود.