>> گروه فیزیک در تابستان 96

گروه فیزیک در تابستان 96

در تابستانی که گذشت، دبیرهای فیزیک متوسطه یک و دو، روزهای سه‌شنبه جلسه می‌گذاشتند و طبق برنامه اعلام شده حول سه محور به گفت‌وگو می‌پرداختند.

گفت‌وگوی اول- بررسی دفتر تعاملی: این فعالیت کاری نو در آموزش و پرورش کنونی است. در جلسات گروه فیزیک چندین طرح درس بر اساس این روش ارائه شد و مزایا و معایب آن بررسی شد.

مزایای این روش  توجه به تفاوت‌های فردی، ایجاد نظم، مدیریت دانش آموز در امریادگیری خودش، و تغییر و تنوع کاربرگ‌ها نسبت به گذشته است.

اندر معایب آن نیز نو بودن و آزموده نشدن آن است و چگونگی ارزشیابی دفتر که هنوزتصمیمی درباره آن گرفته نشده و این که اگر دانش‌آموزی با آن ارتباط برقرار نکرد، چه باید کرد.

گفت‌وگوی دوم- برسی فصل اول کتاب جدیدالتألیفِ فیزیک2 برای پایه یازدهم.

گفت وگوی سوم- مروری بر کتابِ رهبری آموزشی برای یادگیری موثر؛ این کتاب تالیف کارل دی گیلکمن است که خانم مینو علیزاده آن را ترجمه کرده است. خانم مریم محمدزاده –همکار گروه فیزیک و دانش‌آموخته دوره دهم-  آن را به صورت علمی و برنامه‌ریزی شده وعملیاتی برای مشاهده کلاس ارائه کردند .

ناگفته نماند که پاره‌ای از مسائل جانبی در زمینه دانش‌افزایی درس فیزیک و انتخاب اولویت‌ها برای جلسات سال آینده از مطالبی بود که به بحث گذاشته شد.