>> جشن دوستی-آغاز پیش دبستان

جشن دوستی

جشن دوستی برای پیش‌دبستانی‌‌ها روز سلام است. امسال برخلاف هر سال که این برنامه اول مهر برگزار می‌شود، به دلیل تقارن شروع ماه محرم با آغاز سال تحصیلی این جشن چند صباحی پیش افتاد تا حرمت ماه محرم نگاه داشته شود و روز 27 شهریور روز جشن دوستی بود. مسئولین پیش‌دبستان می خواهند که در یک روز شاد، در یک محیط غیررسمی همكلاسي‌ها با هم و با معلم‌هایشان، مادرها با هم و با کارکنان پیش‌دبستان آشنا شده و سال تحصيلي جدید را با آرامش آغاز كنند.

نوآموزان و مادران برنامه‌های متفاوتی داشتند. برنامه بچه‌ها تنوع زیادی داشت. پنج ایستگاه داشتند که در هر کدام اتفاقی می‌افتاد. ایستگاه‌های نمایش، خمیربازی، خوشمزه، خلاقیت، حباب‌بازی و در آخر بازدید از کلاس داشتند. مادرها هم پس از حضور در تالار اجتماعات اولین جلسه از سلسله جلسات پیش دبستان را گذراندند، مسئولین مدرسه را ملاقات کردند و توصیه‌های لازم را شنیدند و سوال‌هایشان را پرسیدند. مادرهای دیگر را دیدند و می‌دانستند که احنمالا تا سال‌ها قرار است یه واسطه دخترانشان با هم دوست باشند و چه بسا امروز شروع یک دوستی همیشگی است. پس از پذیرایی؛ روپوش‌های مدرسه‌ای، لباس ورزشي و پوشش حوله‌ها را تحویل گرفتند و روانه کلاس‌ها شدند و به دخترانشان پیوستند.