>> بازگشایی مدرسه- متوسطه 2

روز بازگشایی متوسطه دوره اول

روز شنبه اول مهر، قبل از  7:00 صبح، یکی یکی دانش‌آموزان وارد حیاط مدرسه می‌شدند. امسال حال و هوای دیگری به غیر از بوی پاییز در هوا پیچیده بود. کتیبه‌هایی که بر بلندای دیوارها کوبیده شده‌بود، یادآور هم‌زمانی ماه خون و قیام، ماه محرم با آغاز سال تحصیلی بود.

با این‌که مدت زمان زیادی از دیدار دوستان و همکلاسی‌ها نگذشته بود و در کلاس‌های تابستانی دیدار داشتند اما باز هم سر صبحی با دیدن یک‌دیگر غرق شعف دست در گردن هم می‌انداختند و مسرور می‌شدند. ساعت 7:15 مطابق برنامه زنگ شروع سال تحصیلی نواخته شد. در ابتدا تلاوت آیاتی از قرآن مجید بود و سپس ادای احترام به سرود و پرچم جمهوری اسلامی ایران و خانم انسیه امین مدیر متوسطه دوره دوم- در جمع دانش‌آموزان و همکاران  حاضر شده و خوش‌آمد گفتند.

همانند سال‌های گذشته امسال هم توفیق حاصل شد و  سال تحصیلی با توصیه‌های عالمانه و پدرانه آیت‌الله سیدعبدالله فاطمی‌نیا آغاز شد. گفتند انسان اگر به کار خوبی اقدام کند، شیطان نیز به نسبت عظمت آن کار سرمایه‌گذاری می‌کند.