>> بازگشایی مدرسه- متوسطه دوره اول

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متنجدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

بازگشایی مدرسه- متوسطه دوره اول

پای صحبت خانم الهام مکتوبیان –معاون پرورشی متوسطه دوره اول- که نشستیم، گفت: باید مدرسه را برای بازگشایی آماده می‌کردیم، امسال برای شروع سال تحصیلی دو مناسبت مهم داشتیم، آغاز ماه محرم و هفته دفاع مقدس. با بچه‌ها پرچم‌های عزا آویختیم و طرح‌هایی از دفاع مقدس ساختیم تا هم یادآور دوران باشد و هم واقعه تلخ عاشورا را برایمان تصویر کند...

در روز اول  مهر، ساعت 50 :7 اولین زنگ صبحگاهِ سال تحصیلی 1397-1396 به صدا درآمد. دانش‌آموزان در حیاط مدرسه جمع شدند. بسم الله گفتیم ، دست به دست هم دادیم و اولین روز مهر را آغاز کردیم. سَروَر آیات قرآن –آیت‌الکرسی- را باهم خواندیم و  دست بر سینه نهاده و چشم بر پرچم دوخته، سرود ملی کشور عزیزمان را خواندیم و برای حفظ وآبادانی کشورو دینمان هم قسم شدیم.

خانم مینوقرایی -مدیر متوسطه دوره اول – خوش‌آمد گفتند و بعد از آن بود که خانم حورا عابدین –دانش‌آموز پایه هشتم- دکلمه زیبایی با عنوانش «سوگند به خواندن» اجرا کرد. لازم بود تا دانش‌آموزان با همکاران مدرسه آشنا می‌شدند، مخصوصاً هفتمی‌ها که تازه‌واردان مدرسه بودند؛ خانم فاطمه کلاهدوز –معاون اجرایی- همکاران در متوسطه دوره اول را معرفی کردند و برای این‌که دانش‌آموزان از خواب تابستانی کاملا بیدارشوند، خانم سونیا نجفی نسب -دستیارمعلم راهنمای هشتم و دبیرتربیت بدنی سه پایه-بازی پرهیجانی ترتیب داد که جنب‌وجوش و نشاط در میان جمع آورد. برنامه بعدی با نام «بخوان دعای فرج را»، دکلمه‌ای زیبا بود– که خانم فاطمه قاسم‌زاده- قرائت کرد. با صلوات و درود بر پیامبر و برای سلامتی امام زمان و بچه‌ها اسپند دود کردیم و برای این‌که سال پر خیر برکتی داشته باشیم خود را در پناه قرآن قرار دادیم و راهی  غذاخوری شدیم تا بر سر سفر ه احسان امام حسین‌علیه‌السلام بنشینیم .

بعد از صبحانه همه در نمازخانه جمع شده، زیارت عاشورا خواندیم وبرای برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان برنامه‌ریزی کردیم. قرار شد هر روز  در ایام محرم به نوبت یک کلاس افتخار خادمی مراسم امام‌ حسین‌علیه‌السلام را داشته باشد و مراسم را مدیریت کند و برای معرفت بیشتر وآشنایی با شهدای کربلا  هر روز فرصتی را به مقتل‌خوانی اختصاص دهیم  و در پایان دانش‌آموز ... قنادزاده با خواندن  شعری با عنوان «به نام نامی سر» از، شاعر آیینی آقای سید حمیدرضا برقعی‏  حال و هوای همه را حسینی کرد. برای ساعت 9:30 زنگ کلاس نواخته شد و دانش‌آموزان راهی کلاس درس شدند تا کار وبار دانش‌آموزی را راه بیندازند