>> آغاز سال تحصیلی و ماه محرم -متوسطه 2

آغاز سال تحصیلی و ماه محرم -متوسطه دوره دوم

امسال آغاز سال تحصیلی همدل شده بود با محرم و هفته دفاع مقدس، در متوسطه دوره دوم، بچه‌ها دست به دست هم دادند تا فضایی مناسب این هر سه ایجاد کنند. پس از ورود به مدرسه و وارد شدن به سرسرای آن، در انتهای سمت راست خیمه‌ای سبز رنگ، یک درخت نخل و مَشکی بر زمین افتاده و گل‌های پرپر شده بر روی زمین به چشم می‌آمد که یادآور حضرت عباسعلیه‌السلام بود، که توسط دانش‌آموزان پایه یازدهم برپا شده بود. درسمت چپ سرسرا،  ایستگاه صلواتی به‌راه بود که علاوه بر پخش نذری توسط دانش‌آموزان پایه دهم سعی در معرفی شهدای دفاع مقدس هم داشت. عبور که می‌کردی و پله‌ها را به سمت کلاس‌های بالا می‌رفتی، در محوطه بین کلاس‌های دهم و یازدهم، خیمه‌ای سیاه و بزرگ می‌دیدی که هم حال و هوای جبهه و جنگ داشت و هم یادآور سرگذشت عاشوراییان از عاشورا تا اربعین بود.

از خیمه سیاه‌رنگ که گذر می‌کردی و از پله‌های سمت کلاس‌های دهم پایین می‌آمدی در کنار اتاق پرورشی، برنوشتی نصب شده بود که در گوشه‌ای از  آن باخط درشت نستعلیق نوشته شده بود: عهد می‌بندم... تا بچه‌ها عهد‌های خودشان را در آغاز سال تحصیلی، هم‌زمان با حال وهوای محرم، با امام حسین علیه‌السلام بنویسند.