>> کار سوق انتخاب گرایش پژوهش- متوسطه 1

کار سوق انتخاب گرایش پژوهش- متوسطه 1

پایه‌های هشتم و نهم -مقطع متوسطه دوره اول- در سال تحصیلی 1397- 1396 در برنامه هفتگی، ساعتی با عنوان «پژوهش» دارند. دانش‌آموزان در ابتدای سال یک گرایش انتخاب می‌کنند و با راهنمایی مربی راهنما فعالیت در آن زمینه را آغاز کرده و تا مهلت مقرر ادامه می‌دهند.

در شروع سال تحصیلی نو، برای تسهیل انتخاب گرایش‌ها و برای این‌که دانش‌آموزان بتوانند زمینه مورد علاقه خود را پیدا کنند، با همکاری گروه آموزشی تکاپو | قاف  کارسوقی به سرپرستی آقای مهدی ابوالقاسمی ترتیب داده شد. در پایان کلاس‌های تابستان، برگه انتخاب اولیه به دانش‌آموزان داده شد و با در نظر گرفتن تعداد آن‌ها در هر پایه 9 عنوان برای هشتم و 10عنوان برای نهم در نظرگرفته شد. از آن‌ها خواسته شد که در برگه‌های انتخاب خود چهارعنوان با بیشترین علاقه‌مندی را درج نمایند. بعد از بررسی برگه‌ها گرایش چهل تکه یا دومینوی فیزیکی از عناوین هشتم و  مدارهای منطقی از نهم حذف شد .

در نتیجه برای هفت گرایش (هوافضا- قایق موتوری- شیمی- زیست- خلاقیت ریاضی- گرافیک- انیمیشن) در پایه هشتم وهشت گرایش (نجوم- زیردریایی- شیمی- زیست- فیلم و تدوین- عکاسی و فوتوشاپ- چهل تیکه- پژوهش علوم انسانی) در پایه نهم، کارسوق ترتیب داده شد.
روز یک‌‌شنبه دوم مهر کارسوق هشتم و سه‌شنبه چهارم مهر کارسوق نهم از ساعت 8:15 تا 15:15 اجرا شد. در پایان از دانش‌آموزان خواسته شد که هرکدام سه عنوان از کارهایی که دیده‌اند و مورد علاقه‌شان بوده، انتخاب کنند. در این مرحله قایق موتوری از پایه هشتم و شیمی از پایه نهم رای نیاورد و حذف شد.

به این ترتیب پایه هشتم با شش گرایش و پایه نهم که تعدادشان بیشتر است با هفت گرایش کامل شدند. لازم است گفته شود که درپایه نهم به دلیل تقاضای زیاد برای چهل تیکه و عدم درخواست برای زیردریایی با همکاری خوب موسسه قاف، زیردریایی حذف و به‌جای آن چهل‌ تیکه قرار گرفت و دو مربی برای این گرایش در نظر گرفته شد. با این روش اکثریت بچه‌ها به اولویت اول خود رسیدند و تعداد کمی اولویت دوم برایشان تعیین شد وهیچ‌کس به الویت سوم نرسید.