>> بیستمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی

بیستمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی

خانم زینب رهنمایی دانش‌آموز پایه یازدهم مجتمع فرهنگی روشنگر، با انتخاب نمایندگان شورای دانش‌آموزی شهر تهران به عنوان نماینده روسای شهر تهران شناخته شده است.

چهارشنبه سوم آبان 1396، بیستمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی کشور در مدرسه راهیان فضیلت منطقه دو شهر تهران برگزار شد. آقای هادی موحد امین قاری بین‌المللی با تلاوت قرآن کریم همگان را به سکوت دعوت کرد و با به گوش رسیدن نوای سرود جمهوری اسلامی، حاضرین مجلس به پاخاسته و ادای احترام کردند. پس از اعلام برنامه، مدیر اداره آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران- آقای دکتر ناصر کوهستانی- به حضار خیرمقدم گفت و رسما برنامه را آغاز کرد.

گروه سرود مدرسه راهیان فضیلت، سرود همگانی شوراهای دانش‌آموزی را هم‌خوانی کردند و در این قسمت از برنامه خانم زینب رهنمایی –دانش‌آموز پایه یازدهم مجتمع روشنگر- که به عنوان نماینده شورای دانش‌آموزی شهر تهران انتخاب شده است، گزارش دوره نوزدهم شوراهای دانش‌آموزی شهر تهران را قرائت کرد. سخنران برنامه آقای دکتر عبدالرسول کریمی -معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تهران- و خانم مرضیه گُرد -مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش- به ترتیب سخنرانی کردند و سپس دانش‌آموز خانم مرضیه راسخ، پیامِ وزیر آموزش و پرورش -دکتر سید محمد بطحایی- را قرائت کرد. پس از سخنرانی دکتر مهدی فیض -معاونت پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش- مراسم انتخابات و رأی گیری انجام شد.